To Mazda Vision Coupe Concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Mazda Vision Coupe Concept.

Δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα ένα νέο Mazda 6

2.114 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2022)

Αρχιστέλεχος της Mazda δήλωσε πως αν και ήταν ωραίο να δούμε στην Ευρώπη ένα νέο Mazda 6, η μάρκα έχει ως προτεραιότητά της τα SUV.

Δεν αποτελεί προτεραιότητα το Mazda 6

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν αρχίσει να διαρρέονται φήμες πως το Mazda6 πρόκειται να κάνει σύντομα ντεμπούτο με κίνηση στον πίσω άξονα και να έρχεται στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται καλά για τους Ευρωπαίους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mazda: «Θα ήταν ωραίο ένα Mazda 6 αλλά θέλουμε SUV»

Μιλώντας σε βρετανικά μέσα, ο αρχιμηχανικός και ο επικεφαλής Ανάπτυξης της Mazda, κ. Joachim Kunz άφησε να εννοηθεί πως η Mazda δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση λέγοντας συγκεκριμένα: «Θα ήταν πολύ ωραίο να έχουμε ένα νέο Mazda 6 με καινούριο εξακύλινδρο κινητήρα ή ένα μεγάλο σπορ κουπέ. Θα θέλαμε πολύ να το έχουμε, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό να πουλάμε SUV». είπε ο Kunz. «Η μόδα των SUV συνεχίζεται ιδιαίτερα για τη Mazda. Τα SUV είναι η κατηγορία που σημειώνει τις περισσότερες πωλήσεις».

Προτεραιότητα τα SUV για τη Mazda

Όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό, τα SUV είναι προτεραιότητα για τη Mazda και αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Οι Ιάπωνες έχουν ήδη αναπτύξει μια σειρά από καινούρια crossover και όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζεται να επεκτείνει και άλλο την γκάμα της αυτή τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Βόρεια Αμερική.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN