4 φωτογραφίες »

Το Nissan GT-R50 έκανε το επίσημο δημόσιο ντεμπούτο του.

Στην πίστα το Nissan GT-R50 by Italdesign

2.478 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2020)

Το Nissan GT-R50 που κατασκευάστηκε με τη συνδρομή της Italdesign το είχαμε δει αρκετό καιρό τώρα, όμως σήμερα η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στο επίσημο δημόσιο ντεμπούτο του μοντέλου παραγωγής που έγινε στην ιταλική πίστα «Tazio Nuvolari» στην Cervesina.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV


Το Nissan GT-R50 by Italdesign, όπως είναι το πλήρες όνομά του αναμένεται να κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή, αν όχι όλες, οι περισσότερες έχουν ήδη κρατηθεί από πελάτες. Μάλιστα τα πρώτα μοντέλα που θα βγουν από το εργοστάσιο θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες προς το τέλος του έτους και στις αρχές του 2021.
 
Κοιτώντας τις εικόνες που συνοδεύουν την ανακοίνωση του GT-R50, βλέπουμε πως οι σχεδιαστές κατάφεραν να προβούν σε μία ομαλή μετάβαση από το πρωτότυπο προς το μοντέλο παραγωγής. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά είναι η υιοθέτηση κανονικών καθρεπτών αντί για κάμερες. Τα υπόλοιπα είναι όπως τα γνωρίζαμε. Το καπό είναι εμφανώς διογκωμένο τονίζοντας την ισχύ του αυτοκινήτου, ενώ  οι λεπτοί προβολείς LED εκτείνονται από τους θόλους των τροχών μέχρι το χείλος πάνω από τις εξωτερικές γρίλιες της εισαγωγής του αέρα.
 
Κάτω από το νέο Nissan GT-R50 από την Italdesign, κρύβεται ένας πραγματικός θησαυρός! Βασιζόμενη στην εμπειρία των αγώνων GT3 της Nissan, η NISMO ενίσχυσε τον συναρμολογημένο στο χέρι κινητήρα V638RETT V6 3.8 λίτρων, που για την περίσταση αποδίδει 720 ίππους και 780 Nm ροπής.
 
Το Nissan GT-R50 από την Italdesign θα κοστίσει 990.000 ευρώ, καθιστώντας το πέντε φορές ακριβότερο από το GT-R Nismo στο οποίο βασίζεται.
 
 

Διαβάστε περισσότερα για το NISSAN GT-R