Προκάλεσε αντιδράσεις η Αudi με το διαφημιστικό spot.

Εξισώνει την γυναίκα με αυτοκίνητο η διαφήμιση της Αudi; (+vid)

3.316 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2017)

Προκάλεσε αντιδράσεις η Αudi με το διαφημιστικό spot όπου η πεθερά ελέγχει την νύφη λες και είναι κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Δείτε την διαφήμιση και μάθετε τι άλλο ετοίμασε η γερμανική μάρκα.

H Audi μάλλον είναι πιστή στο δόγμα «η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση» καθώς το διαφημιστικό της spot προκάλεσε αντιδράσεις στην Κίνα.
Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα, η διαφήμιση δείχνει ένα ζευγάρι έτοιμο να παντρευτεί λίγο πριν σταματήσει την τελετή η πεθερά για να ελέγξει λες και είναι κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, την νύφη.

Στη συνέχεια η εικόνα πάει σε ένα Audi Q5 με τον αφηγητή να λέει «Μια σημαντική απόφαση πρέπει να παρθεί προσεκτικά» ώστε να προμοτάρει τα μεταχειρισμένα μοντέλα Audi που έχουν πιστοποιηθεί από εξειδικευμένους τεχνικούς.
 
Είναι φανερό ότι η διαφήμιση στοχεύει να προκαλέσει γέλιο ώστε να δείξει ενδιαφέρον ο θεατής αλλά αρκετοί πιστεύουν ότι το διαφημιστικό αυτό spot εξισώσει τις γυναίκες με αυτοκίνητα.

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει δώσει στην δημοσιότητα και άλλο ένα διαφημιστικό όπου αυτή την φορά ο γαμπρός είναι αυτός που συγκρίνεται με μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
 

Διαβάστε περισσότερα για το AUDI Q5