• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έχουμε την πρώτη διαρροή του πώς θα δείχνει η ανανεωμένη εκδοχή του Honda Jazz, που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην Ιαπωνία.

Διαρροή: Ανανεωμένο Honda Jazz

4.044 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/5/2017

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του, διέρρευσε η μορφή του ανανεωμένου Honda Jazz, αλλά και οι πρώτες πληροφορίες που το αφορούν. Ας δούμε τι φαίνεται να αλλάζει στο ιαπωνικό μικρό…

 
Η ανανεωμένη εκδοχή του Honda Jazz θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην Ιαπωνία, αλλά από ότι φαίνεται έχουμε την πρώτη διαρροή του πώς θα δείχνει το ραφιναρισμένο μικρό της εταιρείας, όταν θα λανσαριστεί κατά τα φαινόμενα στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους.
 
Αν λοιπόν είναι έγκυρη η εικόνα που σας δείχνουμε, το Jazz επανατοποθετεί ψηλότερα τη γρίλια της μάσκας του, ενώ νέα μορφή έχουν τα φωτιστικά σώματα αλλά και ο προφυλακτήρας είναι τροποποιημένος. Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε ιαπωνικά Μέσα, βλέπουμε επίσης νέα σχεδίαση στους τροχούς, ενώ από μία 2η φωτογραφία πολύ χαμηλής ανάλυσης, βλέπουμε νέα πίσω φανάρια αλλά και προφυλακτήρα.
   
Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Jazz λέγεται πως θα διαθέτει νέο πίνακα οργάνων, διαφορές στο ταμπλό, αλλά και καινούργιο σύστημα infotainment.
 
Τα ασιατικά Μέσα κάνουν λόγο πως στο Jazz δε θα μπει τελικά ο τρικύλινδρος 1000άρης turbo κινητήρας, με το ιαπωνικό μικρό να διατηρεί τη σημερινή του γκάμα. Ωστόσο, θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες του νέες τεχνολογικές εφαρμογές ασφάλειας όπως τις Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist και Road Departure Mitigation.

Tags: HONDA JAZZ