Διαρροή: Aυτό είναι το Mazda CX-60 που έρχεται Ευρώπη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Aυτό είναι το Mazda CX-60 που έρχεται Ευρώπη

4.885 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2021)

Στο φως ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του Mazda CX-60, όταν κατάσκοποι συνέλαβαν το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους, κατά την διάρκεια γυρισμάτων ενός διαφημιστικού.

Tην πρώτη του εμφάνιση έκανε στους δημόσιους δρόμους το νέο CX-60, το νέο SUV της Mazda που θα τοποθετηθεί πάνω από το CX-50. Tα δύο αυτά αυτοκίνητα εμφανίστηκαν μαζί κατά την διάρκεια γυρισμάτων για ένα διαφημιστικό της φίρμας, χωρίς φυσικά να έχουν πάνω τους ούτε λίγο καμουφλάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο κομψό αλλά λιγότερο μυώδες το CX-60

Σε σύγκριση με το πιο περιπετειώδες CX-50, το CX-60 έχει πιο συντηρητική και κομψή σχεδίαση. Σε αυτό συμβάλλει η άσπρη βαφή, η έλλειψη πλαστικών στους θόλους και τα αμιγώς ασφάλτινα ελαστικά. Ο πρόβολός του υιοθετεί την γνώριμη μάσκα της Mazda, έχει γίνει εκτενής χρήση χρωμίου, ενώ η γρίλια φαίνεται πως είναι λίγο πιο ψηλά τοποθετημένη σε σχέση με άλλα SUV της φίρμας. Το κόκκινο CX-60 που βλέπετε στις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι πιο σπορτίφ έκδοση, ωστόσο δεν μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα για τις διαφορές που θα έχει μαζί της.

Τα SUV της φίρμας για τις ΗΠΑ

Το CX-60 είναι ένα από τα πέντε νέα SUV της Mazda που πρόκειται να βάλει σε παραγωγή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ωστόσο δεν προορίζονται όλα για τις ίδιες αγορές. Το CX-50 θα προσφερθεί μόνο στις ΗΠΑ, όπως και το CX-70 αλλά και το CX-90 με τις τρεις σειρές καθισμάτων.

CX-60 και CX-80 έρχονται Ευρώπη

Στην Ευρώπη, η Mazda φαίνεται πως θα διαθέτει στο CX-60 και την 7θέσια έκδοσή του το CX-80 επειδή έχουν λιγότερο πλάτος και έτσι θα μπορούν να κυκλοφορούν πιο εύκολα μέσα στις ευρωπαϊκές πόλεις. Τα SUV που θα έρθουν στην Γηραιά Ήπειρο θα εξοπλίζονται επίσης με πιο οικονομικούς τετρακύλινδρους κινητήρες με ήπια υβριδική τεχνολογία. Διαθέσιμα θα γίνουν και κινητήρες πετρελαίου.
 
Αυτό είναι το νέο SUV της Mazda!
- Πιο κομψό αλλά λιγότερο μυώδες το CX-60
- CX-60 και CX-80 έρχονται Ευρώπη
- CX-50, CX-70 και CX-90 είναι μόνο για τις ΗΠΑ
Tι λείπει από τα SUV της Mazda και δεν σημειώνουν στην Ευρώπη τις πωλήσεις που της αξίζουν; Eίναι θέμα τιμής;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda