Το μάτι πέφτει αμέσως στα πλήρως ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Το Ford Focus στη νέα του γενιά λαμβάνει αρκετά νέα στοιχεία.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του νέου Focus.

Διαρροή: Aυτό είναι το νέο Ford Focus

7.445 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2018)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες για το νέο Ford Focus που θα παρουσιαστεί σήμερα. Δείτε το πρώτοι στο autotriti.gr!

Στο λογαριασμό του Διευθυντή προϊοντικής επικοινωνίας της Ford στο Tweeter έγινε η πρώτη διαρροή εικόνων του ολοκαίνουριου Ford Focus.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του, το Ford Focus στη νέα του γενιά υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το μικρότερο Fiesta, όπως τα ανανεωμένης σχεδίασης LED φωτιστικά σώματα, την καινούρια γρίλια τοποθετημένη πιο χαμηλά από αυτή του απερχόμενου μοντέλου, ενώ άξιοι αναφοράς είναι και οι προβολείς ομίχλης που ενσωματώνονται στον μπροστινό προφυλακτήρα και έχουν αλλάξει σχήμα όντας πλέον στρογυλλοί αντί για ορθογώνιοι.
 

Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει αμέσως στα πλήρως ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που είναι πλέον πλατύτερα και μεγαλύτερα, όπως επίσης και στην παρουσία των δύο τετραγωνισμένων απολήξεων της εξάτμισης που δίνει στο μοντέλο πιο σπορτίφ χαρακτήρα μαζί με το χαρακτηριστικό σπόιλερ στο τέλος της οροφής. Σημειώνουμε ωστόσο πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που διέρρευσαν απεικονίζουν την Vignale έκδοση του καινούργιου Focus, κάτι που σημαίνει πως αρκετά από τα στοιχεία που βλέπουμε δεν θα ενσωματωθούν στις υπόλοιπες εκδόσεις.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, τέλος, η φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα δεν είναι αρκετά κατατοπιστική, αν και δίνει μια πρώτη ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε. Αφενός το πολυλειτουργικό τιμόνι φαίνεται πως θα διατηρήσει το ίδιο χαρακτηριστικό σχήμα του με την χοντρή στρεφάνη και αφετέρου, η οθόνη infotainment δεν θα είναι πλέον ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα, θυμίζοντας εν πολλοίς εκείνη της πιο πρόσφατης γενιάς Fiesta.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr και παρακολουθείστε την επίσημη παρουσίαση του νέου Ford Focus μέσα στις επόμενες ώρες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEUGEOT NEW EVANS
4green