Σε αμερικάνικο forum διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Ferrari 488 Pista.

Πάνω από τον αεροδυναμικό διαχύτη εδράζουν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Ιδού το εσωτερικό της νέας Ferrari 488 Pista.

Διαρροή Ferrari 488 Pista

2.914 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας κορυφαίας έκδοσης της Ferrari 488 η οποία θα ονομάζεται Pista, αντί για GTO που ήταν μέχρι πρότινος η επικρατέστερη ονομασία.

Σε αμερικάνικο φόρουμ έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες εικόνες της νέας Ferrari 488 Pista αποκαλύπτοντας πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της «Ιταλίδας». Αν και οι εικόνες είναι χαμηλής ποιότητας μπορούμε να διακρίνουμε τις αεροδυναμικές βελτιώσεις που παραπέμπουν σε αγωνιστικές Ferrari.

Πιο συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αεραγωγός στο εμπρός μέρος ο οποίος φαίνεται να επιτρέπει στο αέρα να περνά μέσα από τον προφυλακτήρα προς το καπό, ενώ άξια αναφοράς είναι και τα αεροδυναμικά, ενδεχομένως ανθρακονημάτινα, φιλέτα στο επρός μέρος και το πλάι, όπως επίσης και ο διαχύτης πάνω από τον οποίο εδράζουν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης.
 

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν μέσω διαρροής εγγράφων σε ιστοσελίδα που ασχολείται με μοντέλα της Ferrari, η 488 Pista θα εφοδιάζεται με τον πιο ισχυρό V8 κινητήρα στην ιστορία της φίρμας, με ισχύ που θα ξεπερνά τους 700 ίππους, όντας παράλληλα 10% ελαφρύτερος.

Τέλος, η επερχόμενη 488 Pista όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τις διαρροές θα ακολουθήσει τη συνταγή «περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος», συνεχίζοντας την παράδοση των 360 Challenge Stradale430 Scuderia και της 458 Speciale.

peugeot
NISSAN