• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει στις 8 Μαΐου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χάρη στα 25 επιπλέον άλογα, τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται πλέον σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, δεν πρόκειται να λείπουν τα εμβλήματα Competition τόσο στην εμφάνιση όσο και στην καμπίνα.

Διαρροή: Η νέα BMW M5 Competition!

2.285 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/5/2018

Στο φως μέσα από διαρροές ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας M5 Competition. Πάρτε μάτι.

Mercedes: Mercedes με 0% προκαταβολή για την περίοδο της έκθεσης
Goodyear: Το ελαστικό με την υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση της αγοράς! Δείτε το με 1 κλίκ

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι ετοιμάζει η BMW στην έκδοση Competition της M5. Ήδη είχε γίνει γνωστό ότι η ιπποδύναμη του biturbo 4,4 λτ. μοτέρ θα ανέβει από τους 600 στους 625 ίππους ενώ πλέον φαίνεται πως διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χάρη στα 25 επιπλέον άλογα, τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται πλέον σε 3,3 δευτερόλεπτα ενώ, αν και η μέγιστη τελική ταχύτητα δεν έχει αποκαλυφθεί, αναμένεται να ξεπεράσει τα 305 χλμ./ώρα. Λέγεται ακόμη ότι το μοντέλο θα εξοπλιστεί με νέο σύστημα εξάτμισης και νέα ανάρτηση που θα χαμηλώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος και θα το κάνει πιο στιβαρό.
 
Όσον αφορά στην εμφάνιση, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου θα κάνουν την εμφάνιση τους ενώ αναμένονται διαφοροποιήσεις χαμηλά στον προφυλακτήρα, στην γρίλια, στο καπό και στα χερούλια των θυρών. Φυσικά, δεν πρόκειται να λείπουν τα εμβλήματα Competition τόσο στην εμφάνιση όσο και στην καμπίνα.

Η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει στις 8 Μαΐου, με το μοντέλο να μπαίνει στην γραμμή παραγωγής τον Ιούλιο και τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Πώς σας φαίνεται; 

Tags: BMW, M5, COMPETITION