Ο πρόβολος ξεχωρίζει χάρη στα μεγάλα φωτιστικά σώματα LED.

Απαρατήρητη δεν περνά η παρουσία των νέας σχεδίασης φωτιστικών σωμάτων.

Διαρροή: H νέα Supra!

4.909 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2018)

Aυτή είναι σύμφωνα με φόρουμ φίλων του μοντέλου η ολοκαίνουρια Τοyota Supra. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

H νέα Toyota Supra θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Nτιτρόιτ τον επόμενο μήνα μετά από χρόνια αναμονής, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο φωτογραφίες του μοντέλου που λέγεται ότι στάλθηκαν κατά λάθος από την Τοyota Γερμανίας σε κάποιους που προσπάθησαν να μπουν στην λίστα αναμονής για να παραγγείλουν το ιαπωνικό σπορ μοντέλο.
 
Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ίσως οι εικόνες αυτές να μην είναι αυθεντικές αλλά κάποια ψηφιακή απεικόνιση της νέας Supra, το μόνο σίγουρο είναι πως το μοντέλο που πρόκεται να παρουσιαστεί θα μοιάζει πολύ με αυτό των φωτογραφιών. Η Supra υιοθετεί εδώ πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του FT-1 Concept και εξοπλίζεται με έναν πολύ σπορ προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται τρεις τεράστιοι αεραγωγοι. Ο πρόβολος ξεχωρίζει ακόμα για τα μεγάλα φωτιστικά σώματα LED, το μυώδες αμάξωμα και την μοναδική του οροφή, ενώ το πίσω μέρος θυμίζει πολύ την προηγούμενη γενιά χάρη στην μικρή του αεροτομή στο τέλος του πορτ-μπαγκάζ. Απαρατήρητη δεν περνά η παρουσία των νέας σχεδίασης φωτιστικών σωμάτων, αλλά και το επιθετικό στυλ που δίνουν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και το ένα LED φως ομίχλης στο κέντρο, όμοιο με αυτό των μονοθεσίων της Formula 1.

Η νέα Supra θα εξοπλίζεται πιθανότατα με ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων απόδοσης 265 ίππων, ενώ η επόμενη και πιο ισχυρή επιλογή θα αποτελείται από ένα 6κύλινδρο σύνολο 3,0 λίτρων. Και τα δύο μοτέρ θα συνεργάζονται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ, όπως εδώ και καιρό γνωρίζουμε, και οι δύο κινητήρες είναι κατασκευασμένοι από την ΒΜW.

Πώς σας φαίνεται;

Hyundai
citroen