Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες δύο εικόνες του νέου Honda Civic Type R, λίγο πριν η έκθεση της Γενεύης ανοίξει τις πύλες της.

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο της Ελβετίας, το νέο Honda Civic Type R θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το προσεχές καλοκαίρι στο Σουίντον του Ην. Βασιλείου, από όπου θα εξάγεται σε όλο τον κόσμο.

Διαρροή: Νέο Civic Type R

14.756 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/3/2017

Ελάχιστα πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο της Γενεύης, διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του νέου Honda Civic Type R, που αναμένεται συνολικά αναβαθμισμένο.

 
Λίγες ημέρες πριν η έκθεση της Γενεύης ανοίξει τις πύλες της (στις 7 Μαρτίου), διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες δύο εικόνες του νέου Honda Civic Type R. Έχουμε, λοιπόν, το εμπρός και πίσω μέρος του νέου hot-hatch μοντέλου, όπου βλέπουμε ελάχιστες διαφορές από το πρωτότυπο των Ιαπώνων.
 
Καταρχάς έχουμε τη λευκή απόχρωση, ενώ η μεσαία από τις τρεις κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης, δεν είναι πλέον κόκκινη. Δυστυχώς η χαμηλή ανάλυση της εικόνας δεν μας επιτρέπει να δούμε από τι ακριβώς υλικό είναι φτιαγμένη. Λεπτομέρειες, θα πείτε και θα έχετε δίκιο, καθώς το σκληροπυρηνικό του πράγματος παραμένει αναλλοίωτο.
   
Ξέρουμε πως το νέο Type R θα έχει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 2.0 VTEC Turbo κινητήρα που μάλλον θα αποδίδει περισσότερα από τα 310 σημερινά άλογα. Επίσης, σίγουρο θεωρείται πως το μοντέλο θα παραμείνει προσθιοκίνητο, ενώ η φήμη πως θα εξοπλίζεται με κιβώτιο CVT διαψεύστηκε.
 
Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο της Ελβετίας, το νέο Honda Civic Type R θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το προσεχές καλοκαίρι στο Σουίντον του Ην. Βασιλείου, από όπου θα εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και στην Ιαπωνία, αλλά για πρώτη φορά και στη Β. Αμερική.