2 φωτογραφίες »

Οι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Volkswagen Caddy ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Διέρρευσαν οι εικόνες του Volkswagen Caddy

2.515 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Οι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Volkswagen Caddy ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνοντας μας το ολοκαίνουργιο μοντέλο λίγο διάστημα πριν την επίσημη αποκάλυψή του.

Κοιτώντας τις εικόνες, στο μπροστινό μέρος μπορούμε να εντοπίσουμε νέους προβολείς LED που πλαισιώνουν τη λεπτή γρίλια που φέρει το νέο εταιρικό λογότυπο της VW στο κέντρο της. Στο κάτω μέρος βλέπουμε το μοντέλο να έχει ένα λεπτό αεραγωγό αλλά και ένα διάτρητο προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος τα φώτα LED είναι μακρύτερα από πριν και φτάνουν μέχρι την οροφή. Ανάλογα με την έκδοση, το Caddy θα προσφέρεται με μια μεγάλη πόρτα ή δύο πιο μικρές πόρτες στο πίσω μέρος, καθώς και μία ή δύο συρόμενες πόρτες στο πλάι.
 
Το μοντέλο αναμένεται να βασιστεί στην πλατφόρμα MQB που θα δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορους κινητήρες από τη γκάμα Golf, με το ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ να είναι παρών. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο μίας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης.

Τέλος να σημειώσουμε πως νέο θα είναι και το εσωτερικό, καθώς το Caddy αναμένεται να αποκτήσει νέα συστήματα υποστήριξης οδηγών αλλά και ψυχαγωγίας.   

Mercedes
moto