• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Διέρρευσε η Mustang Shelby GT500.

Διέρρευσε η Mustang Shelby GT500 (+pics)

2.821 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/10/2018

Βρισκόμαστε λίγους μήνες μακριά από την αποκάλυψη της νέας Mustang Shelby GT500, όμως μία εικόνα που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται να «ταράξει τα νερά» καθώς φέρεται να παρουσιάζει πεντακάθαρα το νέο μοντέλο.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια ή ψέματα όμως μία εικόνα που αναρτήθηκε στο λογαριασμό κάποιου χρήση του Instagram φαίνεται πως αποκαλύπτει ξεκάθαρα και χωρίς ίχνος καμουφλάζ την επερχόμενη Mustang Shelby GT500, το ντεμπούτο της οποίας έχει οριστεί για τον Ιανουάριο στο Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής στο Ντιτρόιτ.
 
Όπως βλέπουμε το μοντέλο έχει πάρει θέση πάνω σε ένα πλατό δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον άνθρωπο που βρισκόταν στο σημείο να τραβήξει δύο φωτογραφίες. Αν δεν αποτελούν προϊόντα του photoshop, (η αλήθεια είναι πως εκ πρώτης όψης δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο), τότε έχουμε μπροστά μας την πρόωρη αποκάλυψη του μοντέλου τρεις περίπου μήνες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ντεμπούτο.
Πριν δείτε την ανάρτηση λίγο πιο κάτω να θυμίσουμε πως η Ford έχει υποσχεθεί ότι η επερχόμενη GT500 θα έχει την ισχύ πάνω από 700 ίππων (720 λένε οι φήμες), η οποία θα προέρχεται από τον V8 5,2 λίτρων της GT350.  

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG