Βλέπετε εικόνα teaser του νέου Ford Bronco.

Διέρρευσε ο κινητήρας του Ford Bronco (pics)

1.613 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2019)

Πληροφορίες για τον κινητήρα που αναμένεται να αποτελέσει την πηγή ισχύος του νέου Ford Bronco ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής, αλλά η αλήθεια είναι πως ο τρόπος με τον οποίο συνέβη δεν είναι και ο πλέον συνηθισμένος.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση που έγινε στο twitter, εμφανίζεται ένα tablet σε κατάστημα ανταλλακτικών στον Καναδά, στο οποίο μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία του οχήματος που σε ενδιαφέρει για να σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο εξάρτημα.
 
Έτσι όπως φαίνεται το επερχόμενο Ford Bronco θα εξοπλιστεί με 4κύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων, που μπορεί να μεταφραστεί και σε 140 κυβικές ίντσες, όπως αναφέρεται λίγο πιο μπροστά στην κατηγορία «μέγεθος μηχανής» (Engine Size). Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι βέβαιο όμως η επιλογή αυτή έχει βάσει καθώς, το SUV πατά στις ίδιες βάσεις με το Ranger.
 
Το εν λόγω μοτέρ στο pick-up της Ford προσφέρει 273 ίππους και 420 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων και τετρακίνηση.
 
Από κει και πέρα η Ford σκοπεύει να δώσει είτε ως στάνταρ είτε ως προαιρετικά αρκετά off-road εξαρτήματα στο νέο της μοντέλο, ενώ εκτός από το προαναφερόμενο κιβώτιο υπάρχουν φήμες και για την ύπαρξη ενός χειροκίνητου επτά σχέσεων. Παράλληλα λέγεται πως αργότερα θα υπάρξει και μία υβριδική έκδοση που πιθανότατα θα μπει απέναντι από το υβριδικό Jeep Wrangler που είναι προγραμματισμένο για το 2020.
 
Τέλος σε ότι αφορά το ντεμπούτο του Ford Bronco, αυτό υπολογίζεται για το 2020, με την παραγωγή του να ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2021.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN