Διέρρευσε το νέο Audi A6;

Με μια πρώτη ματιά, η νέα γενιά του Audi A6 φαίνεται να έρχεται με ένα παρόμοιο εμπρόσθιο μέρος με αυτά των A7 και A8.

Το πίσω άκρο ακολουθεί παρόμοιο μοτίβο με νέα φωτιστικά σώματα.

Διέρρευσε το νέο Audi A6;

3.620 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2018)

Όπως όλα δείχνουν το νέο Audi A6 βρίσκεται μία εβδομάδα μακριά από την επίσημη αποκάλυψή του, ωστόσο εικόνες που φαίνεται να δείχνουν το γερμανικό σεντάν διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην επιβεβαιώνεται τίποτα σχετικά με τη γνησιότητα των εικόνων, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που κάνουν την εμφάνισή τους φωτογραφίες που να δείχνουν πλήρη το επερχόμενο μοντέλο.
 
Με μια πρώτη ματιά, η νέα γενιά του Audi A6 φαίνεται να έρχεται με ένα παρόμοιο εμπρόσθιο μέρος με αυτά των A7, A8, αλλά και του μικρότερου Α4, έχοντας μια γρίλια που κοσμείται με οριζόντιες ράβδους και πλαισιώνεται από νέους προβολείς, με ενσωματωμένα LED φέτα ημέρας.
Το πίσω άκρο ακολουθεί παρόμοιο μοτίβο με νέα φωτιστικά σώματα, που συνδέονται μέσω μίας χρωμιωμένης λωρίδας, ενώ στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί ένας διακριτικός διαχύτης, στις άκρες το οποίου βρίσκονται οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν υπάρχει κάποια νέα εικόνα, ωστόσο από παλαιότερες κατασκοπευτικές λήψεις, όπως όλα δείχνουν πως το μοντέλο θα έχει δύο οθόνες, οι οποίες θα κυριαρχούν, σε σχέση με το υπόλοιπο χώρο της καμπίνας, ο οποίο θα είναι παρόμοιος με την καμπίνα του Α7.
 
Τέλος αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, φήμες αναφέρουν πως μεταξύ των διαθέσιμων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχουν και ύπιες υβριδικές εκδόσεις, που θα εμπλουτίσουν μελλοντικά τη γκάμα μαζί με τις ισχυρές εκδόσεις S6 και RS6.          

test center
Audi