Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμές σε δημόσιους δρόμους για το Devel Sixteen

1.851 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Η Devel έβγαλε το Sixteen για δοκιμές στους δημόσιους δρόμους και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Για ακόμη μια φορά ωστόσο, δεν πρόκειται για την έκδοση των 5.000+ ίππων αλλά για μια λιγότερο ισχυρή με 1.500 άλογα.

Βγήκε για δοκιμές το Devel Sixteen

Το Devel Sixteen είναι ένα τα μεγαλύτερα αινίγματα στον κόσμο της αυτοκίνησης, αφού αν και το πρωτοείδαμε για πρώτη φορά το 2013 σε πρωτότυπη μορφή, το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμη σε στάδιο δοκιμών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Devel υπόσχεται πως το Sixteen αποδίδει ακόμη και πάνω από 5.000 PS

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Devel επί χρόνια περηφανεύεται πως το Sixteen αποδίδει 5.000 ίππους και 5.094 Nm ροπής (πάνω από τρεις φορές περισσότερο  απ όσο αποδίδει η κορυφαία Bugatti) χάρη στον V16 twin-turbo κινητήρα των 12,3 λίτρων, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα πλάνο που να δείχνει το αυτοκίνητο τις ικανότητες του στον δρόμο. Ειδικοί μάλιστα αμφιβάλλουν κατά πόσο η Devel έχει την τεχνογνωσία να φτιάξει ένα τόσο προηγμένο σύστημα ψύξης που να μπορεί να ανταποκριθεί στην αποστολή του, να κρατά δηλαδή την θερμοκρασία του V16 κινητήρα εντός ορίων.

Στο video εμφανίζεται η «μικρή» έκδοση με τα 1.500 άλογα

Την ίδια στιγμή, η Devel δεν έχει σταματά την προσπάθειά της να προσελκύσει πελάτες και για αυτό, δημοσίευσε ένα νέο video στο οποίο δείχνει το Devel Sixteen να κινείται σε δημόσιους δρόμους. Αυτή η εξέλιξη θα ήταν ένας καλός λόγος να αναθαρρήσουμε για το μέλλον του αυτοκινήτου, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο που έκανε τις δοκιμές αυτές δεν ήταν η κορυφαία έκδοση με τον V16 κινητήρα αλλά η «μικρή» έκδοση που εξοπλίζεται με ένα V8 μοτέρ απόδοσης 1.500 ίππων.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: