• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Δοκιμή: Ανανεωμένο C3 Aircross στην πλούσια «βασική» του
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Ανανεωμένο C3 Aircross στην πλούσια «βασική» του

18.315 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Η βασική έκδοση του C3 Aircross με τους 110 ίππους, αποτελεί μια προσιτή λύση για άνετες μετακινήσεις με πρακτικότητα και αρκετά χαμηλή κατανάλωση.

CITROEN: Νέο C3 Aircross, το πιο ξεχωριστό SUV

Large σε χώρους και εξοπλισμό από τη βάση

Το βασικό Citroen C3 Aircross καίει μόλις 6,6 λτ./100 χλμ., έρχεται σε πολύ καλή τιμή και full εξοπλισμένο, είναι άνετο στο δρόμο και προσφέρει πρακτικές λύσεις πολυχρηστικού μοντέλου.
Θα προτιμούσες το επίσης πρακτικό και οικονομικό αλλά πιο ακριβό
Captur ή μήπως το πιο δυναμικό και νεανικό Nissan Juke;


Η Citroen ανέκαθεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στην άνεση και την πρακτικότητα των μοντέλων της, χαρακτηριστικά που έχουν ενσωματώσει και στο C3 Aircross, υιοθετώντας στο SUV αμάξωμά του στοιχεία από πολυχρηστικά μοντέλα.
 
Το C3 Aircross που ανανεώθηκε πρόσφατα εξακολουθεί σχεδιαστικά να διατηρεί την καλλιτεχνική του φλέβα, με την νέα ανάγλυφη στενή γρίλια της μάσκας, διατηρώντας τα βασικά γνωρίσματα της σχεδιαστικής του ταυτότητας, με τη μυώδη σχεδίαση στο «διχοτομημένο» αισθητικά αμάξωμα, και πλαστικά που τονίζουν τον crossover χαρακτήρα του, αλλά και λεπτομέρειες που εκφράζουν τη νεανική του υπόσταση.

Από 18.000 ευρώ στη βασική και πλούσια έκδοση του

Το γαλλικό μοντέλο στη βασική του έκδοση του εξοπλίζεται με τον 1,2 PureTech βενζινοκινητήρα turbo των 110 ίππων, με την τιμή του να ξεκινά από τα 18.000 ευρώ, στην αρκετά πλούσια έκδοση Feel Pack. Αν και αρχική σε αυτή θα συναντήσουμε μεταξύ άλλων infotainment με οθόνη 7 ιντσών, και προβολείς ομίχλης.
 
Ως βασική έκδοση είναι απόλυτα ικανοποιητική, συγκριτικά με τα δεδομένα του ανταγωνισμού, καθώς πέρα των καθιερωμένων διαθέτει cruise control, φώτα ημέρας LED, προβολείς ομίχλης, έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών και έξτρα αυτοματισμούς, όπως αναδιπλούμενους καθρέπτες. Αν θα θέλαμε κάτι ακόμα από τη βασική πάντως, αυτό είναι το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, το οποίο έρχεται από την τρίτη έκδοση Shine.

Εσωτερικό-Χώροι & Κινητήρας

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

27 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C3 AIRCROSS