H άνεση των επιβατών σπάνια κλονίζεται από τις κακοτεχνίες των δρόμων, ενώ ο οδηγός λαμβάνει γενικότερα μια ευχάριστη αίσθηση.

Ανετο παρά την σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης και όσο σπορτίφ χρειάζεται είναι στην πράξη το Audi A3 Sport Sedan στην έκδοση S Line.

Στο δρόμο: Σταθερό, αποτελεσματικό και με σπορ αίσθηση

42.561 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Στο δρόμο το Audi A3 Sport Sedan δεν ξεφεύγει από την γνωστή συνταγή της εταιρείας, προσφέροντας αρχικά καλά επίπεδα άνεσης παρά τις 18ιντσών ζάντες και την σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης στην έκδοση S Line, αλλά και ευχάριστο οδηγικό προφίλ σε ανεβασμένους ρυθμούς. Έτσι, η άνεση των επιβατών σπάνια κλονίζεται από τις κακοτεχνίες των δρόμων, ενώ ο οδηγός λαμβάνει ευχάριστη αίσθηση γενικότερα για να εκμεταλλευθεί το σπορ προφίλ, τον ικανό κινητήρα και το στιβαρό πλαίσιο.

Το σύστημα διεύθυνσης είναι ίσως λίγο πιο βαρύ από όσο χρειάζεται (ιδιαίτερα στην επιλογή Sport του Drive Select), ωστόσο είναι ακριβές, με το μοντέλο να στρίβει αποφασιστικά και σβέλτα ικανοποιώντας τον οδηγό που έχει και οδηγικές σπορ ανησυχίες. Τα φρένα στέκονται στο ύψος των περιστάσεων με 36,0 μ. απόσταση ακινητοποίησης από τα 100 χλμ./ώρα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

home pro
moto