Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

32.935 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2024)
Οι αναρτήσεις λειτουργούν υποδειγματικά στις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος και συνεργάζονται πολύ καλά με το πλαίσιο. Μπόνους στην άνεση τα «προεδρικά» καθίσματα που φιλτράρουν ό,τι περάσει στην κ
6 Φωτογραφίες »

Οι αναρτήσεις λειτουργούν υποδειγματικά στις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος και συνεργάζονται πολύ καλά με το πλαίσιο. Μπόνους στην άνεση τα «προεδρικά» καθίσματα που φιλτράρουν ό,τι περάσει στην καμπίνα.

Aνετο & ευχάριστο στο δρόμο

Παρά τη μαλακή ρύθμιση των αναρτήσεων, το ανανεωμένο C3 δεν εμφανίζει έντονες κλίσεις σε στροφοδιαδρομές, ακόμα και υπό πίεση, εκεί που αντιδρά ουδέτερα χωρίς να αγχώνει τον οδηγό.
6 Φωτογραφίες »

Παρά τη μαλακή ρύθμιση των αναρτήσεων, το ανανεωμένο C3 δεν εμφανίζει έντονες κλίσεις σε στροφοδιαδρομές, ακόμα και υπό πίεση, εκεί που αντιδρά ουδέτερα χωρίς να αγχώνει τον οδηγό.

Το ανανεωμένο βενζινοκίνητο C3 έχει μπριο και σβελτάδα ενώ συνδυάζει παράλληλα μοναδική άνεση και υψηλή ποιότητα κύλισης. Το ελαφρύ τιμόνι κάνει παιχνιδάκι τις αστικές μετακινήσεις, χωρίς όμως να στερείται πληροφόρησης, καθιστώντας το γαλλικό μικρό εξαιρετικά ευέλικτο. Οι αναρτήσεις (McPherson μπροστά, ημιάκαμπτος άξονας πίσω) λειτουργούν υποδειγματικά στις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος και παρόλο τη μαλακή ρύθμισή τους δεν επιτρέπουν έντονες κλίσεις σε στροφοδιαδρομές ακόμα και υπό πίεση, εκεί που το C3 αντιδρά ουδέτερα χωρίς να αγχώνει τον οδηγό. Σε κάθε περίπτωση τα φρένα είναι δυνατά και αποτελεσματικά ενώ και το ESP παρεμβαίνει έγκαιρα όπου χρειάζεται διορθώνοντας καταστάσεις. Τέλος, οδηγός και συνοδηγός κάθονται «προεδρικά» στα καθίσματα Advanced Comfort τα οποία διαθέτουν ειδικό αφρώδες και διαβαθμισμένης σκληρότητας υλικό στην πάνω επιφάνειά τους για τη βέλτιστη στήριξη και απορρόφηση κραδασμών.

Η γνώμη μας 
Το ανανεωμένο Citroen C3 συνδυάζει τον ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα με τους 110 βενζινοκίνητους ίππους και τον trendy χαρακτήρα με τα υψηλά επίπεδα άνεσης. Με καλή αναλογία τιμής-εξοπλισμού, αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση στην hot κατηγορία των μικρών. 

+ Εμφάνιση, λειτουργία κινητήρα –κιβωτίου, άνεση ανάρτησης, αναπαυτικά καθίσματα, οδική συμπεριφορά, ευελιξία, χώρος αποσκευών, κατανάλωση
- Σκληρά πλαστικά, μέτριος χώρος για τα γόνατα των πίσω, ρηχές-άβολες ποτηροθήκες μπροστά

Σελίδα 1Δοκιμή: Citroen C3 | βενζινάτο best seller με 110 άλογα
Σελίδα 2Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας
Hyundai
4green