Με το γνωστό νεανικό στυλ και πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο

23.530 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2024)
Ευχάριστος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος του C5 Aircross, με μοντέρνο και tech προσανατολισμό, που εκφράζεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και τη στάνταρ 8άρα οθόνη αφής του infotainm
3 Φωτογραφίες »

Ευχάριστος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος του C5 Aircross, με μοντέρνο και tech προσανατολισμό, που εκφράζεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και τη στάνταρ 8άρα οθόνη αφής του infotainment.

Το Citroen C5 Aircross ανέκαθεν είχε ξεχωριστή σχεδίαση που του έδινε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αναγνωρίσιμο από μακριά, με κύριο χαρακτηριστικό τη μάσκα που δίνει κομψό στυλ χάρη στα μαύρα γυαλιστερά σιρίτια που ενώνονται με τα λεπτά LED φώτα ημέρας και σχηματίζουν ένα 3D εφέ. Από εκεί και πέρα, ο φαρδύς προφυλαχτήρας, το οριζόντιο καπό, τα διακριτικά πλευρικά προστατευτικά airbump, οι μεγάλοι τροχοί και οι μπάρες οροφής υπογράφουν την SUV στόχευση. Όπως και τα 230 χλστ. από το έδαφος, που είναι από τα μεγαλύτερα νούμερα της κλάσης.


Κύριο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό είναι η μάσκα που δίνει κομψό στυλ, χάρη στα μαύρα γυαλιστερά σιρίτια που ενώνονται με τα λεπτά LED φώτα ημέρας και σχηματίζουν ένα 3D εφέ.
3 Φωτογραφίες »

Κύριο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό είναι η μάσκα που δίνει κομψό στυλ, χάρη στα μαύρα γυαλιστερά σιρίτια που ενώνονται με τα λεπτά LED φώτα ημέρας και σχηματίζουν ένα 3D εφέ.


Αντίστοιχα ευχάριστος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος του C5 Aircross, με μοντέρνο και tech προσανατολισμό, που εκφράζεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και τη στάνταρ 8άρα οθόνη αφής του infotainment. Η φαρδιά καμπίνα δίνει αμέσως μια αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας, στοιχεία που τονίζονται από τα καθίσματα-πολυθρόνες, τύπου advanced comfort και την φαρδιά κεντρική κονσόλα, στην οποία φιλοξενείται ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου. Γενικότερα, μέσω της χρήσης ενός συνδυασμού σκληρών και μαλακών υλικών (θα θέλαμε περισσότερα μαλακά στην αφή μέρη πάντως, που θα τόνιζαν την απτή ποιότητα) και προσεκτικού φινιρίσματος, ο βαθμός της ποιότητας είναι καλός, ενώ οι μετρήσεις που κάνουμε στους χώρους, απλά επιβεβαιώνουν αυτό που αντιλαμβάνεσαι με γυμνό μάτι. Ακόμα και πέντε θα χωρέσουν χωρίς παραχωρήσεις, με την πίσω σειρά καθισμάτων να είναι συρόμενη διαμορφώνοντας πορτ-μπαγκάζ με χωρητικότητα από 580 λτ. έως 720 λτ., ανάλογα με τη θέση τους.
 

Σελίδα 1Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.2 Hybrid | Έγινε mild hybrid με 136 ίππους
Σελίδα 2Κινητήρας: Πάει και ηλεκτρικά και έχει γεμάτη λειτουργία
Σελίδα 3Με το γνωστό νεανικό στυλ και πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο
Σελίδα 4Στο δρόμο: Παράδειγμα προς μίμηση η άνεσή του
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Τεχνικά χαρακτηριστικά
Mercedes
test center