Aν το ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα, τότε το νέο Opel Corsa OPC χτυπάει κορυφή, αφού σε μεταφέρει τάχιστα και με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή.

Aν το ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα, τότε το νέο Opel Corsa OPC χτυπάει κορυφή, αφού σε μεταφέρει τάχιστα και με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή.

Οδική συμπεριφορά: «Πυροβολεί» σε κάθε διαδρομή

63.981 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2016)

Η σκληρή, σχεδόν πισταδόρικη, ρύθμιση της ανάρτησης και το μπλοκέ διαφορικό κάνουν θαύματα και έτσι το Opel Corsa OPC καταφέρνει να περνάει σωστά τη δύναμή του στο δρόμο. Οι κλίσεις είναι ελάχιστες, ο συνδυασμός δυνατών φρένων και μπλοκέ διαφορικού επιτρέπει το φρενάρισμα πολύ βαθιά μέσα στη στροφή και έτσι το πυραυλάκι της Opel στρίβει άκρως αποτελεσματικά δίνοντας την αίσθηση σε κάθε στροφή, πως είχες τη δυνατότητα για πιο γρήγορο πέρασμα. Σημαδεύεις το apex, νιώθεις το μπλοκέ να κρατάει τη μούρη μέσα χωρίς απότομα «τραβήγματα» και δράματα, εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο την δύναμη του κινητήρα και έτσι οι ταχύτητες εξόδου είναι μακράν καλύτερες του ανταγωνισμού. Δύσκολα θα βρεθείς εκτεθειμένος και μόνο σε ιδιαίτερα γλιστερή άσφαλτο, αλλά σε κάθε περίπτωση το ESP (με λειτουργία On, Off και Sport) λειτουργεί άριστα. Το τιμόνι δεν είναι το καλύτερο σε πληροφόρηση, η συμμετοχικότητα και η ρυθμισιμότητα του πλαισίου δεν είναι ανάλογες του Ford Fiesta ST, αλλά αν το ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα, τότε το Corsa OPC χτυπάει κορυφή, αφού σε μεταφέρει τάχιστα και με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή, με προβλέψιμες αντιδράσεις και ανάλογη συμπεριφορά. Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε την εξαιρετική λειτουργία της ανάρτησης, χάρη στα στάνταρ αμορτισέρ Koni με τεχνολογία FSD, τα οποία κάνουν θαύματα. Έτσι υπάρχει πλήρης έλεγχος των κινήσεων του αμαξώματος, χωρίς όμως ξερές αντιδράσεις ή κοπανήματα και με αποτελεσματική λείανση των κακοτεχνιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center