Δοκιμή: Hyundai Tucson Full Hybrid 2WD με 230 PS
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Hyundai Tucson Full Hybrid 2WD με 230 PS

18.751 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2021)

Το υβριδικό Hyundai Tucson είναι άνετο στο δρόμο, ήσυχο, διαθέτει άπλετους χώρους και το κυριότερο ένα σύνολο πολιτισμένο που καίει σαν diesel και έχει επιδόσεις που ζαλίζουν χάρη στους 230 ίππους του.

Το υβριδικό Hyundai Tucson ίσως είναι το κορυφαίο οικογενειακό SUV

  • Καίει μέσα στην πόλη μόλις 5,5-6,0 λτ./100 χλμ.
  • Με 230 άλογα προσπερνάει σαν μοντέλο επιδόσεων
  • Με αυτόματο κιβώτιο που δεν πατινάρει ή κάνει θόρυβο
  • Εντυπωσιακό μέσα-έξω
Μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα στα υβριδικά της Toyota, C-Hr και RAV4;

Δεν θα το κρύψουμε, το Hyundai Tucson είναι από τα μοντέλα που μας έχουν εντυπωσιάσει, όσον αφορά στο πόσο εξελίχθηκαν συγκριτικά με το παρελθόν τους. Ήταν αλματώδης η εξέλιξή του σε όλους τους τομείς, ενώ ακολουθώντας το παράδειγμα του μικρότερου Kona, πλέον απέκτησε και αυτοφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις. 

Πριν λίγες μέρες μάλιστα δοκιμάσαμε την τετρακίνητη υβριδική έκδοση του Tucson, η οποία μας άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Τώρα ήρθε η στιγμή λοιπόν να περάσουμε από το μικροσκόπιό μας την δικίνητη εκδοχή του των 230 ίππων, η οποία προφανώς είναι και η πιο προσιτή, από 36.990 ευρώ (από 39.450 η τετρακίνητη). Η τιμή αυτή αφορά στο εξοπλιστικό επίπεδο Premium, το οποίο έχει πολύ καλό εξοπλισμό με στοιχεία όπως πληρέστατη σουίτα συστημάτων ασφάλειας, διζωνικό κλιματισμό, αναδιπλούμενους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου και 8άρα οθόνη αφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
NISSAN