• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανοίγοντας την πόρτα, το μάτι χορταίνει από τα εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα και τα κουμπιά ειδικού σκοπού στο τιμόνι. Από την άλλη από το ταμπλό με τα σκληρά, αλλά καλοφινιρισμένα πλαστικά και από την καμπίνα γενικότερα δείχνει να λείπει ένας πραγματικά έντονος σπορ διάκοσμος.

Τιμή & εσωτερικό-χώροι

81.420 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2021)

Και πόσο έχει;


Στα σπορ προγράμματα το στροφόμετρο γίνεται πρωταγωνιστικής στο κέντρο του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Ο επιλογέας του 6τάχυτου κιβωτίου είναι θεσπέσιος.

Στα σπορ προγράμματα το στροφόμετρο γίνεται πρωταγωνιστικής στο κέντρο του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Ο επιλογέας του 6τάχυτου κιβωτίου είναι θεσπέσιος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το καυτό Hyundai i20 N είναι διαθέσιμο από 24.990 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό και 5ετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων. Και μάλιστα τα απεριόριστα χιλιόμετρα ισχύουν και για χρήση στην πίστα. Το σκίζεις κανονικά δηλαδή και πέρα βρέχει. Το Performance Pack κοστίζει παραπάνω, αλλά αξίζει γιατί έχει μηχανικό μπλοκέ διαφορικό. Κοστίζει 26.490 ευρώ και μεταξύ άλλων προσφέρει ακόμα «έξυπνο κλειδί» με αισθητήρα εγγύτητας, κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, αυτόματο κλιματισμό και αισθητήρα βροχής.
 

Εσωτερικό-Χώροι: Τα μπάκετ και τα μπλιμπλίκια στο τιμόνι κάνουν τη διαφορά

Ανοίγοντας την πόρτα, το μάτι χορταίνει από τα εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα και τα κουμπιά ειδικού σκοπού στο τιμόνι: ένα κόκκινο κάτω δεξιά για την ενεργοποίηση του Rev Matching και από ένα γαλάζιο με λογότυπο Ν εκατέρωθεν του κέντρου. Το ένα ενεργοποιεί το N πρόγραμμα λειτουργίας και το άλλο πάει απΆ ευθείας στο σετάρισμα που έχει επιλέξει ο οδηγός ανάμεσα από χιλιάδες μικρορυθμίσεις για τιμόνι, κινητήρα, μπλοκε, σύστημα ευστάθειας κτλ.. Από την άλλη από το ταμπλό με τα σκληρά, αλλά καλοφινιρισμένα πλαστικά και από την καμπίνα γενικότερα λείπουν σπορ πινελιές μιας και έρχεται αυτούσιο από τις απλές εκδόσεις. Τα πολλά Ν δεν αρκούν. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ στο κέντρο υπάρχει η οθόνη αφής από όπου μεταξύ άλλων ελέγχων και ρυθμίσεων γίνεται το παιχνίδι με την παραμετροποίηση. Χωροταξικά δεν έχει αλλάξει κάτι: Οι χώροι είναι αρκετοί για 4 ενήλικες, ενώ ο χώρος αποσκευών με 352 λτ. θα καλύψει τις ανάγκες τους έχοντας και τον κατάλληλο όγκο, αλλά και το κανονικό σχήμα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »