Με μήκος στα 4,26 μέτρα, το Renegade είναι ο Βενιαμίν της Jeep.

Το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου Jeep Renegade είναι φυσικά η ευκολία στην καθημερινότητα, αφού με το αυτόματο κιβώτιο γίνεται αγχολυτικό στην κίνηση της πόλης.

Το αυτόματο Renegade 1,6 MJTD 120 PS στην πρώτη διαθέσιμη έκδοσή του (Longitude) κοστίζει 27.200 ευρώ.

Δοκιμή: Αυτόματο Jeep Renegade

69.202 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2018)

Ευκολία από την πόλη μέχρι το βουνό. H αυτόματη έκδοση του βασικού πετρελαιοκίνητου Renegade χρησιμοποιεί κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που τονίζει την ευκολία χρήσης και την άνεση του μικρού Jeep.

What is new
- Κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT
- 1,6 diesel με 120 άλογα
- Καίει 6,9 λτ./100 χλμ.
- Κόστος κιβωτίου από 2.000 ευρώ

Με μήκος στα 4,26 μέτρα, το Renegade είναι ο Βενιαμίν της Jeep, που ήρθε να παίξει το δικό του, ξεχωριστό, ρόλο στο «παιχνίδι» των αστικών crossover. Με δεδομένη την συχνή αστική χρήση ενός μικρού τζιπ, η επιλογή μιας αυτόματης έκδοσης παρουσιάζει ενδιαφέρον, πόσο δε όταν αυτή αφορά στη χρήση κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DDCT (Dual Dry Clutch Transmission). Αυτή είναι διαθέσιμη τόσο με τον 1,4 ΜultiAir κινητήρα βενζίνης, όσο και με τον ιταλικής καταγωγής 1,6 Mjtd πετρελαιοκινητήρα των 120 ίππων (θυμίζουμε πως το Jeep Renegade έχει εξελιχθεί παράλληλα με το Fiat 500X).

Με 24.900 ευρώ (έκπτωση έως 25 Ιουλίου από 27.200 ευρώ)
Τιμολογιακά, το αυτόματο Renegade 1,6 MJTD 120 PS στη πρώτη διαθέσιμη έκδοσή του (Longitude) κοστίζει 24.900 ευρώ έως και τις 25 Ιουλίου λόγω προωθητικής προσφοράς, ήτοι 2.000 ευρώ παραπάνω από την αντίστοιχη εξοπλιστική εκδοχή με χειροκίνητο κιβώτιο. Το επίπεδο εξοπλισμού είναι απόλυτα ικανοποιητικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 5 ιντσών, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, πίσω, Cruise control, προβολείς ομίχλης και δερμάτινο τιμόνι. Αν όμως κάποιος θελήσει να αγοράσει την ακόμη πλουσιότερη έκδοση Limited, τότε για το αυτόματο κιβώτιο θα πληρώσει παραπάνω 7.000 ευρώ μιας και αλλάζει η κλίμακα φορολόγησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ECANTER
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel