5 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Mazda 3 diesel

32.183 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Ένα άλλο.. diesel: Το πετρελαιοκίνητο Mazda 3 αποτελεί μια άξια εναλλακτική στις καθιερωμένες diesel μικρομεσαίες προτάσεις με premium χαρακτηριστικά..


Η επιστροφή της Mazda στην Ελλάδα συνοδεύτηκε από τη διάθεση στην αγορά ξεχωριστών μοντέλων, όπως το μικρομεσαίο Mazda 3. Η ξεχωριστή εμφάνιση με την μπροστινή μάσκα να είναι όλα τα λεφτά. Η ποιότητα και το ευχάριστο οδηγικό ταμπεραμέντο ήταν τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε στη δοκιμή της βενζινοκίνητης έκδοση (Δείτε τη δοκιμή εδώ). Σήμερα επιστρέφουμε με την diesel έκδοση, η οποία στα παραπάνω πλεονεκτήματα θέλει να προσθέσει και το ατού της χαμηλής κατανάλωσης. Εξωτερικά δεν υπάρχει καμιά ειδοποιός διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για την καμπίνα, όπου τονίζεται η γενικότερη upper class αίσθηση του Mazda 3: Μινιμάλ, αλλά άκρως ποιοτικό ταμπλό, ντυμένο εξολοκλήρου με μαλακό πλαστικό, ακριβά υλικά και αψεγάδιαστο φινίρισμα. Χωροταξικά κινείται στο μέσο όρο με ικανοποιητικούς χώρους και ανάλογο πορτ μπαγκάζ.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Πώς λειτουργεί τo υβριδικό σύστημα του Μ-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel