6 φωτογραφίες »

To Μazda3 είναι το νεότερο μοντέλο στην γκάμα της φίρμας και το κατάλληλο αυτοκίνητο για να μας ξανασυστήσει την εταιρεία.

Δοκιμή: Ατμοσφαιρικό Mazda3

180.483 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

Ολική επαναφορά: Η επιστροφή της Mazda στην Ελλάδα συνοδεύτηκε από κάποια, ιδιαίτερα ξεχωριστά μοντέλα που είναι ικανά να τη βάλουν δυνατά στο παιχνίδι. Ένα τέτοιο είναι το νέο Mazda3 για τη μικρομεσαία κλάση…


To Μazda3 στην τελευταία του γενιά είναι το νεότερο μοντέλο στην γκάμα της φίρμας και το κατάλληλο αυτοκίνητο για να μας ξανασυστήσει την εταιρεία στη νέα αρχή που κάνει στη δική μας αγορά. Μέσα από αυτό και το γεγονός πως ενσωματώνει πάνω του όλη την ενδιαφέρουσα ομολογουμένως φιλοσοφία της Mazda, βλέπουμε ξεκάθαρα το τι πρεσβεύει πλέον και ποιες είναι οι αξίες της γενικότερα. Σε μια κατηγορία που «βάλλεται» ξεκάθαρα καθημερινά από τα SUV/crossover λοιπόν, η Mazda επανέρχεται με μια ιδιαίτερα ξεχωριστή πρόταση που κρύβει συναίσθημα σε όλες του τις πτυχές. 

Εμφάνιση που αιχμαλωτίζει το βλέμμα
Αρχικά είναι η εμφάνιση. Το Mazda3 είναι ένα από τα ελάχιστα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας που καταφέρνει να μην περνά απαρατήρητο. Η σχεδιαστική γλώσσα kodo που ακολουθεί η Mazda στα μοντέλα της και αποτελεί έτσι την εταιρική της ταυτότητα σε αισθητικό επίπεδο, βρίσκει την καλύτερη πιθανόν εφαρμογή στο αμάξωμα του Mazda3. Στα 4,46 μ. (από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας) του Mazda 3 δεν υπάρχει σημείο ή επιφάνεια που να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Ξεχωρίζει για την μεγάλη εμπρόσθια μάσκα και την αιχμηρή αισθητική των φωτιστικών του σωμάτων, ενώ στο πλάι έχει πιο καθαρές γραμμές που του προσδίδουν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα εκεί. Αντίστοιχα οι μεγάλες πίσω κολώνες και η ιδιαίτερη σχεδίαση των πίσω φωτιστικών τονίζουν τη δυναμική και στο πίσω μέρος, με το σύνολο να είναι έτσι απόλυτα ελκυστικό και ιδιαίτερα δυναμικό.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
15.3 Toyota 1million