Δοκιμή: 4κίνητη Mercedes GLA με 163 άλογα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: 4κίνητη Mercedes GLA με 163 άλογα

87.425 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2022)

Η τετρακίνητη Μercedes-Benz 200 GLA 4MATIC των 163 ίππων, αποτελεί πρώτης θέσης εισιτήριο για τον ξεχωριστό κόσμο της πολυτελούς περιπέτειας, χωρίς τις φορολογικές επιβαρύνσεις και με εξαιρετικές επιδόσεις.

Πας παντού & βγαίνεις ατσαλάκωτος!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η έκδοση 200 4ΜΑΤΙC της Mercedes GLA απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις τονισμένες επιδόσεις της βενζίνης με δόσεις περιπέτειας μιας και η προαιρετική τετρακίνηση επιτρέπει την ασφαλή κίνηση και στο χώμα ή επιφάνειες με μειωμένο συντελεστή πρόσφυσης (βρεγμένη άσφαλτο, χιόνι, άμμο κτλ.). 

Διατηρώντας την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις μοντέρνες γραμμές όλων των GLA, έχει το δικό της ξεχωριστό προφίλ, που χαρακτηρίζεται από ρέουσες γραμμές, με όμορφες καμπύλες επιφάνειες και δυναμισμό, με το σχετικά φαρδύ της αμάξωμα να τονίζει την επιβλητική της εικόνα.
 

Από 42.550 ευρώ χωρίς έξτρα φόρους

Για την απόκτηση της Mercedes GLA 200 4MATIC, ο υποψήφιος ιδιοκτήτης θα πρέπει να δαπανήσει 42.550 ευρώ, ένα λογικό τίμημα για την κατηγορία των premium οικογενειακών SUV. Η συγκεκριμένη GLA μάλιστα, είναι και η μοναδική τετρακίνητη της γκάμας, η οποία απαλλάσσεται από το φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Όσoν για τον εξοπλισμό, φυσικά και είναι πληρέστατος, τόσο σχετικά με την ασφάλεια και την άνεση, όσο και σχετικά με τα τεχνολογικά καλούδια που θα συναντήσετε. Επιπλέον, ως μοντέλο 4MATIC περιλαμβάνει το πακέτο Off-road, το οποίο διαθέτει ένα πρόσθετο πρόγραμμα οδήγησης, σύστημα ελέγχου κατάβασης, μία έξτρα προβολή κινούμενων εικόνων στην οθόνη, καθώς και μία ειδική λειτουργία φωτισμού.

Δείτε εδώ τη βιντεοδοκιμή της GLA 200

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
Audi