Η 2λιτρη GLA 250 4MATIC των 211 υπερτροφοδοτούμενων ίππων, κοστίζει 37.800 ευρώ, ενώ πληρώνει 256,7 ευρώ το χρόνο για τέλη.

Εντυπωσιακή η καμπίνα της GLA, με την ποιότητα και τον εξοπλισμό να αντικατοπτρίζουν τον premium χαρακτήρα της.

Η κορυφαία αεροδυναμική και η «ψαγμένη» λειτουργία της ανάρτησης, κάνουν το ταξίδι μια απολαυστική εμπειρία.

Οι διαδρομές της ανάρτησης και η αποτελεσματική τετρακίνηση εξασφαλίζουν άνεση και ικανότητες σε όλες τις συνθήκες οδήγησης της Mercedes-Benz GLA 250 4MATIC.

Δοκιμή: Mercedes GLA 250 4MATIC

49.038 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/7/2014

Η τετρακίνητη Μercedes-Benz 250 GLA 4MATIC των 211 ίππων, προσφέρει τονισμένες επιδόσεις και το εισιτήριο για τον ξεχωριστό κόσμο της πολυτελούς light περιπέτειας…

 
+ Λειτουργία τετρακίνησης, σχεδίαση, άνεση εντός και εκτός δρόμου, ασφάλεια, κινητήρας-επιδόσεις, φρένα
Φινίρισμα πλαστικών σε ορισμένες λεπτομέρειες, Kατανάλωση υπό πίεση

Η έκδοση 250 4ΜΑΤΙC της Mercedes-Benz GLA απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις τονισμένες επιδόσεις της βενζίνης με δόσεις light περιπέτειας μιας και η προαιρετική τετρακίνηση επιτρέπει την ασφαλή κίνηση και στο χώμα ή επιφάνειες με μειωμένο συντελεστή πρόσφυσης (βρεγμένη άσφαλτο, χιόνι, άμμο κτλ.). Ένα σκαλί κάτω από την τετρακίνητη GLA 45 AMG των 360 ίππων, η συγκεκριμένη πιο… λογική βενζινοκίνητη έκδοση διαθέτει 2λιτρο κινητήρα τούρμπο με 211 ίππους.
 
Διατηρώντας την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις μοντέρνες γραμμές όλων των GLA, η GLA 250 4MATIC είναι χάρμα οφθαλμών. Αλλά και αεροδυναμικής μιας και το premium crossover της Mercedes-Benz έχει αεροδυναμικό συντελεστή μόλις cd:0,29. Αυτός είναι ο χαμηλότερος στην κατηγορία, με οφέλη στην ακουστική, την κατανάλωση και τις επιδόσεις.

Με 37.800 ευρώ
Για την απόκτηση της Mercedes GLA 250 4MATIC, ο υποψήφιος ιδιοκτήτης θα πρέπει να δαπανήσει 37.800 ευρώ (με απόσυρση), ένα σχετικά λογικό τίμημα για την κατηγορία. Φυσικά, ο εξοπλισμός είναι πλήρης τόσο σχετικά με την άνεση, όσο και με την ασφάλεια των επιβατών.