Η Β 200 είναι εξαιρετικά στημένη και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε ζήτηση του οδηγού της.

Σύμμαχός της είναι και ο ισχυρός αλλά και άμεσος σε απόκριση κινητήρας.

Zoom στις λεπτομέρειες της Mercedes B 200.

Zoom στις λεπτομέρειες της Mercedes B 200.

Zoom στις λεπτομέρειες της Mercedes B 200.

Zoom στις λεπτομέρειες της Mercedes B 200.

Δοκιμή: Νέα Mercedes B 200

84.482 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2019)

Η έκδοση Β 200 της νέας Mercedes B-Class ενισχύει την πληρότητα του πολυχρηστικού μοντέλου μέσω των πολύ καλών επιδόσεων που προσφέρει ο 1,33 λτ. κινητήρας των 163 ίππων.

H Mercedes είναι μια εταιρεία που συνεχίζει να αναπτύσσει το επιχειρησιακό της πλάνο προσφέροντας μοντέλα και εκδόσεις που καλύπτουν τα κενά της γκάμας της. Η νέα B-Class είναι ένα τέτοιο μοντέλο αφού βασιζόμενη πάνω στη νέα  A-Class προβάλλει το δικό της ξεχωριστό προφίλ σε ότι σχετίζεται με την πρακτικότητα και την ευρυχωρία της καμπίνας. Σε μια κατηγορία λοιπόν που και αυτή παρουσιάζει ολοένα και μικρότερο αγοραστικό ενδιαφέρον εξαιτίας των Crossover μοντέλων, η B-Class συνεχίζει να αποτελεί μια επιλογή με πολυχρηστικό χαρακτήρα. Στην έκδοση B 200 μάλιστα η συνταγή γίνεται ακόμα πιο «πιπεράτη» αφού έρχεται να καλύψει το νέο οικογενειάρχη και στο κομμάτι των επιδόσεων. Αυτή η έκδοση εφοδιάζεται με τον 1,33 λτ. υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Mercedes με απόδοση 163 ίππων, ενώ δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες σε αισθητικό επίπεδο, παραμένοντας ελκυστική με δυναμικά στοιχεία και εντυπωσιακό αεροδυναμικό συντελεστή (Cd=0,24).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
pvlhseis
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel