Μοντέρνα, στιβαρή και ευρύχωρη η καµπίνα των επιβατών του νέου Subaru XV.

Υπό κανονικές συνθήκες η λειτουργία του κιβωτίου CVT είναι οµαλή και οι εναλλαγές των 7 σχέσεων µεταξένιες.

Τα paddles στο τιµόνι κάνουν τις αλλαγές στις σχέσεις του κιβωτίου ακόμα πιο σβέλτες.

Πληθώρα οθονών µε την µεγαλύτερη κεντρική να είναι αφής 8 ιντσών, ενώ από πάνω της υπάρχει µια LCD 6,3 ιντσών για διάφορες ενδείξεις και πληροφορίες, όπως πχ κλίση, µετάδοση της κίνησης κτλ. Ενσωµατωµένη στον πίνακα οργάνων είναι και µια 4,2 ιντσών LCD οθόνη για να ενηµερώνει πιο άµεσα τον οδηγό µε βασικές πληροφορίες.

Οι χώροι για τους επιβάτες είναι άπλετοι, ακόµη και αν µιλάµε για µεγαλόσωµα άτοµα, ενώ ο οδηγός κάθεται ψηλά και έχει πανοραµική ορατότητα.

Ο χώρος αποσκευών είναι µέτριος σε χωρητικότητα (385 λτ.).

Εσωτερικό: Στιβαρό και ευρύχωρο

43.116 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2018)

Μοντέρνα σχεδιαστικά και πολύ καλή ποιοτικά είναι η καµπίνα των επιβατών µε µαλακά πλαστικά και δερµάτινες επενδύσεις να καλύπτουν το ταµπλό, τα πάνελ των θυρών, την κεντρική κονσόλα και τη βάση της. Εντύπωση προκαλεί η πληθώρα οθονών µε την µεγαλύτερη κεντρική να είναι αφής 8 ιντσών (στις πιο πλούσιες εκδόσεις), ενώ από πάνω της υπάρχει µια η LCD 6,3 ιντσών για διάφορες ενδείξεις και πληροφορίες, όπως πχ κλίση, µετάδοση της κίνησης κτλ. Ενσωµατωµένη στον πίνακα οργάνων είναι και µια 4,2 ιντσών LCD οθόνη για να ενηµερώνει πιο άµεσα τον οδηγό µε βασικές πληροφορίες. Οι χώροι για τους επιβάτες είναι άπλετοι, ακόµη και αν µιλάµε για µεγαλόσωµα άτοµα, ενώ ο οδηγός κάθεται ψηλά και έχει πανοραµική ορατότητα. Ωστόσο ο χώρος αποσκευών είναι µέτριος σε χωρητικότητα (385 λτ.) για τα δεδοµένα της κατηγορίας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen