• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δοκιμή: Nissan Qashqai diesel

47.021 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2019

Το best… του best seller: H Nissan προσθέτει στην πιο δημοφιλή έκδοση κινητήρα του Qashqai ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCΤ), διαμορφώνοντας την πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη πρόταση στην γκάμα του…


Πέρασε στα «ψιλά» αλλά, ο 1,5 λτ. dCi κινητήρας της Nissan-Renault συμπληρώνει με την αναβάθμισή του την καθολική αλλαγή στην γκάμα κινητήρων του Qashqai. Σαφώς ο νέος 1,33 λτ. βενζίνης και ο επίσης νέος 1,7 λτ. Βlue dCi έκλεψαν το ενδιαφέρον αντικαθιστώντας τους 1,2 και 1,6 αντίστοιχους κινητήρες του παρελθόντος, εμπορικά ωστόσο, ο 1, 5 λίτρων dCi αποτέλεσε το δυνατό χαρτί του μοντέλου και θα συνεχίσει να το κάνει με τιμή από 21.790 ευρώ.

Αυτός ο κινητήρας, εναρμονίστηκε πλήρως με τις αυστηρές νόρμες Euro 6d Temp και αν και απέκτησε στα χαρτιά 6 μόλις ίππους επιπλέον, διαθέτει πιο πολιτισμένη λειτουργία και αποτελεί επίσης τον μοναδικό diesel κινητήρα του Qashqai που μπορεί να συνδυαστεί με το εξαιρετικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων DCT (σ.σ. ο 1,7 Blue dCi συνδυάζεται με κιβώτιο CVT). Η τιμή του ξεκινά από τα 22.430 ευρώ στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού Energy. 

Αισθητικά όπως είναι λογικό δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση, με το Qashqai μάλιστα να είναι ένα από τα ελάχιστα μοντέλα που μετά την ανανέωσή του, δεν φέρει ούτε καν λογότυπα που να υποδηλώνουν την διαφορά των εκδόσεων του. Σε κάθε περίπτωση παραμένει όμορφο και σύγχρονο σχεδιαστικά με δυναμική αισθητική που συνδυάζει με κάποια εκλεπτυσμένα στοιχεία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

71 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  QASHQAI

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια