13 φωτογραφίες »

Μάσκα και προβολείς ενσωματώθηκαν σχεδιαστικά σε ένα ενιαίο σύνολο που καλύπτει όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Το Opel Vizor αναβάθμισε την εικόνα του Crossland.

Oδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

54.465 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2021)

Στο δρόμο: Βελτίωση που γίνεται αισθητή
Ο γαλλικός 1,2 turbo κινητήρας των 130 ίππων είναι δυνατός και εύρωστος από χαμηλά, ενώ χάρη στο έξυπνα κλιμακωμένο 6τάχυτο κιβώτιο εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις, ειδικά εν κινήσει. Και με κατανάλωση κάτω από 7 λτ./100 χλμ., όπως και πριν άλλωστε. Το νέο στοιχείο στην οδήγηση του Opel Crossland είναι η βελτιωμένη απόκριση στις εντολές του οδηγού. Το τιμόνι έχει ρυθμιστεί από την αρχή, είναι πιο σφιχτό και παρέχει καλύτερη πληροφόρηση. Παράλληλα, οι μηχανικοί της Opel ρύθμισαν την ανάρτηση, βελτιώνοντας τα στάδια συμπίεσης και απόσβεσης των αμορτισέρ. Έτσι, το ανανεωμένο Crossland παρουσιάζει μειωμένες κλίσεις στις γρήγορες στροφές, δεν ταλαντεύεται στις μεγάλες κυματοειδείς ανωμαλίες και είναι πιο σταθερό στις δυναμικές αλλαγές πορείας. Όλα αυτά φυσικά τόνισαν την αίσθηση της ασφάλειας, χωρίς να χαθεί τίποτα από την ευχρηστία και την άνεση του συνόλου, που είναι εξοπλισμένο με όλο το σύγχρονο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα για επιλογή του Intelligrip (στάνταρ στην κορυφαία έκδοση). Αυτό το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, υπόσχεται βέλτιστη ελκτική πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες και περιλαμβάνει πέντε προγράμματα: normal/on-road, snow (χιόνι), mud (λάσπη), sand (άμμος) και ESP off.

Η γνώμη μας 
 Με φρέσκο look και βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά, το ανανεωμένο Opel Crossland είναι πλέον μια πρόταση της πιο hot κατηγορίας, που προσφέρει ένα πρακτικό σύνολο σε λογική τιμή και με πλήρη εξοπλισμό. 

+ Νέο look, χώροι-πρακτικότητα, ευρωστία κινητήρα-επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής, ευκολία οδήγησης, τιμή-εξοπλισμός, δυνατότητα για Intelligrip
- Προηγούμενης γενιάς πλατφόρμα, χροιά κινητήρα ψηλά, οδηγική αίσθηση

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
NISSAN