• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
14 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Opel Crossland

61.144 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2021)

H Οpel ήθελε από καιρό να ενισχύσει την παρουσία της στην κατηγορία των compact SUV και το κάνει τόσο με το ανανεωμένο Crossland που δοκιμάζουμε τώρα, όσο και με το νέο Mokka.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Crossland αφαιρεί το Χ από την ονομασία του και έρχεται με πιο φρέσκια εμφάνιση και updates σε τεχνολογία για να αγωνιστεί στη σκληρή μάχη των SUV πόλης, στην οποία μάλιστα η Opel θυμίζουμε πως διαθέτει και άλλον έναν εκπρόσωπο, το νέο Mokka, το οποίο είναι μικρότερο (4.151 χλστ. έναντι των 4.217 χλστ. του Crossland). Έτσι το Crossland λαμβάνει το ρόλο του βασικού οικογενειακού compact SUV προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους και τονισμένη πρακτικότητα. Το δοκιμάζουμε στην ισχυρή έκδοσή του με τον diesel κινητήρα των 120 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και με τιμή που ξεκινά από τα 21.000 ευρώ.

Εμφάνιση: Με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα Opel Vizor 
Το ανανεωμένο Crossland ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας με την ονομασία «Opel Vizor», η οποία συστήθηκε στο νέο Opel Mokka. Σε κάθε περίπτωση αυτή διακρίνεται για τον έντονο δυναμισμό της κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος, εκεί όπου η επιθετική μάσκα ενώνεται αρμονικά με τα επίσης δυναμικά ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Στα πλαϊνά του μέρη, το ανανεωμένο Crossland δεν διαφέρει σημαντικά σε σχέση με πριν την ανανέωση προβάλλοντας έναν συνδυασμό SUV και MPV αυτοκινήτου, ενώ στο πίσω συναντάμε και εκεί νέα και πιο κομψά φωτιστικά σώματα, αλλά και το όνομα του μοντέλου ψηλά στο κέντρο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Τέλος μια νέα διαθέσιμη γκάμα χρωμάτων αλλά και ζαντών, συμπληρώνουν το νεανικό και φρέσκο προφίλ του με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντάς του και μεγαλύτερες επιλογές εξατομίκευσης.

Εσωτερικό-Χώροι: Λειτουργικό, άνετο και καλό ποιοτικά
To εσωτερικό του ανανεωμένου Opel Crossland δε διαφέρει σημαντικά από του προ facelift μοντέλου, όντας ευχάριστο τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά. Η θέση οδήγησης είναι ψηλή (σ.σ. ίσως παραπάνω για κάποιους οδηγούς), αλλά και άνετη μέσω των προαιρετικών εργονομικών καθισμάτων ΑGR που διαθέτει, ενώ παραμένει και πάλι καλό εργονομικά αλλά και ιδιαίτερα πρακτικό με πολλές και βολικές θέσεις για αντικείμενα. Η οθόνη του συστήματος infotainment έχει διαγώνιο 7 ιντσών στις βασικές εκδόσεις (8 στις πλουσιότερες) και είναι εύχρηστη προσδίδοντας μια high-tech νότα στο κατά τα άλλα λιτό σε αυτό τον τομέα, διάκοσμο. Τα υλικά στο ταμπλό είναι μαλακά στο πάνω μέρος και σκληρά στα πιο χαμηλά σημεία, η ποιότητα κατασκευής ωστόσο είναι καλή όπως και το φινίρισμα. Οι χώροι είναι επαρκείς για τις ανάγκες μιας οικογένειας με αρκετό αέρα για τα πόδια και τα κεφάλια των πίσω επιβατών, αλλά και δυνατότητα ρύθμισης της θέσης του πίσω καθίσματος κατά 15 εκ., στοιχείο που μεταβάλει το χώρο αποσκευών από τα 410 έως τα 520 λίτρα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

14 διαθέσιμα άρθρα για OPEL  CROSSLAND X