5 φωτογραφίες »

Όμορφο αν και χωρίς σχεδιαστικές εξάρσεις το ταμπλό του Scala σε κερδίζει με τα υλικά, τη συναρμογή και το μηδενικό χρόνο προσαρμογής. 

Eσωτερικό: Μοντέρνο & ποιοτικό

122.957 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2020)

Το νέο Scala φέρνει έναν νέο πιο ευχάριστο αέρα στο εσωτερικό του που θα περάσει σταδιακά στα επόμενα μοντέλα της εταιρείας. Το ταμπλό σχηματίζει μια κυματοειδή γραμμή και είναι ντυμένο στο πάνω μέρος του με ένα πολύ ποιοτικό μαλακό υλικό συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου και ποιοτικού προφίλ. Νέας σχεδίασης και η οθόνη αφής του συστήματος infotainment.

Η συναρμογή είναι πολύ καλή και εύκολα αντιλαμβάνεσαι την στιβαρότητα της κατασκευής, με τα μαλακά υλικά να τονίζουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας γενικότερα. Εργονομικές ατέλειες δεν υφίστανται αφού όλα τα χειριστήρια είναι σε σωστές θέσεις, ενώ και οι επιμέρους λειτουργίες που ελέγχονται από το σύστημα infotainment παρουσιάζονται απλά και εξοικειώνεσαι εύκολα μαζί του.

Ο οδηγός κάθεται άνετα και εκτιμά και την περιφερειακή ορατότητα που του προσφέρει η θέση οδήγησης, ενώ με άνεση θα ταξιδεύσουν 4 ενήλικες στο εσωτερικό του. Το highlight όμως βρίσκεται στον χώρο αποσκευών (467λτ.) που είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος της κατηγορίας και ταιριάζει περισσότερο σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green