Στο ποιοτικό εσωτερικό ο διάκοσμος εξακολουθεί να είναι νεανικός, με δίχρωμο ταμπλό, δερμάτινες ενθέσεις και πορτοκαλί ambient φωτισμό.

Οι χώροι του cross up! είναι από τους κορυφαίους της κατηγορίας, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές με 251 λτ.

Οι χώροι του cross up! είναι από τους κορυφαίους της κατηγορίας, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές με 251 λτ.

Εσωτερικό-Χώροι: Νεανικό και ευρύχωρο

16.820 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2018)

Περνώντας στο εσωτερικό του ανανεωμένου Cross up!, ο διάκοσμος εξακολουθεί να είναι νεανικός, με δίχρωμο ταμπλό, δερμάτινες ενθέσεις και πορτοκαλί ambient φωτισμό, ενώ το logo «cross» κάνει και εδώ την εμφάνισή του. Η ποιότητα των υλικών (εδώ αποκλειστικά σκληρά στην αφή) είναι υψηλή, χωρίς αστοχίες σε συναρμογή και φινίρισμα. Τέλος μέσω του smartphone του, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δωρεάν εφαρμογή της VW, ώστε να δημιουργήσει ένα δικό του σύστημα infotainment. 

Όσον αφορά στους χώρους, εξακολουθούν να είναι από τους κορυφαίους της κατηγορίας, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές με 251 λτ..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel