Η ανανεωμένη Skoda Fabia προσφέρει κορυφαίο value for money.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανανεωμένη Skoda Fabia προσφέρει κορυφαίο value for money.

Δοκιμή διαρκείας: Skoda Fabia 1,0 TSI 95 PS

17.884 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2019)

Μετά από έναν μήνα παρουσίας στο στόλο του AutoΤρίτη, η Skoda Fabia έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων για την ευχρηστία, την πρακτικότητα και την κορυφαία οικονομία της.

Έκδοση: 1,0 TSI 95 PS Monte Carlo

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Συνολικά χλμ.: 2.122 
Κατανάλωση trip: 5,8 λτ/100 χλμ.
Τιμή: Από 12.980 ευρώ (14.890 έκδοση Monte Carlo)


Δρόμο παίρνει, δρόμο αφήνει η Skoda Fabia που έχουμε στη διάθεσή μας για δοκιμή μακράς διαρκείας. Μια στο αεροδρόμιο, μια στο σπίτι και σχεδόν καθημερινά στις φωτογραφήσεις ως camera car, μέσα σε ένα περίπου μήνα παρουσίας, στο στόλο του AutoΤρίτη το μικρό μοντέλο της Skoda έχει «γράψει» πάνω από 2.000 χλμ. σε όλες τις συνθήκες.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο γύρω από την αξιοπιστία, η Skoda Fabia με τον 1,0 TSI μας ζητάει μόνο βενζίνη και μας κάνει όλα τα χατήρια. Η ευχρηστία της είναι παροιμιώδης με ελαφρύ τιμόνι, ευελιξία και άνετη ανάρτηση, ωστόσο αυτό που εντυπωσιάζει είναι η χαμηλή κατανάλωση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που κέρδισε το βραβείο του Auto Tρίτη για το μοντέλο βενζίνης με την χαμηλότερη κατανάλωση, που μετρήσαμε το 2018 με 5,8 λτ./100 χλμ. Ταξιδεύει ευχάριστα, χωράει την παρέα με τα μπαγκάζια και στην έκδοση Monte Carlo έχει χαρακτήρα. Σε συνδυασμό με τον κορυφαίο Value for money χαρακτήρα και την αποφυγή εκπτώσεων σε θέματα ποιότητας, οικονομίας, οδικής συμπεριφοράς, ασφάλειας και εξοπλισμού, δεν είναι τυχαίο που μέσα σε ένα μήνα, η Fabia έγινε ένα αγαπημένο εργαλείο δουλειάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda