2 φωτογραφίες »

Δωρεάν wallbox με κάθε αγορά smart EQ

3.304 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2019)

Η Μercedes-Benz Ελλάς και η Elpedison δημιούργησαν ένα καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα που προσφέρει εντελώς δωρεάν έναν οικιακή φορτιστή (wallbox) για κάθε αγορά ηλεκτρικού smart.


Η εποχή της ηλεκτροκίνησης είναι πραγματικότητα και παρόλο που στη χώρα μας η όλη κατάσταση βρίσκεται στα σπάργνα υπάρχει ένα ρεύμα υποστήριξης προς αυτή την κατεύθυνση από αρκετές ελληνικές εταιρείες. Μία εξ αυτών και η Mercedes-Benz Ελλάς που σε συνεργασία με την Elpedison έχουν αναπτύξει από κοινού πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο τομέα της ηλεκτροκίνησης. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουν, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, «έξυπνους» φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων που μπορούν να συνδυαστούν με τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με ειδικά προνομιακά οφέλη.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, ένας πελάτης smart EQ μπορεί τώρα να αποκτήσει εντελώς δωρεάν τον οικιακό του φορτιστή (wallbox) αξίας έως 1.600 ευρώ για να φορτίζει ξέγνοιαστα και γρήγορα το ηλεκτρικό του smart και να απολαμβάνει τις καθημερινές του διαδρομές στην πόλη. H συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει smart EQ μέσα στο τρέχον έτος ή θα το αποκτήσουν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου.

Το μόνο που έχει να κάνει o ιδιοκτήτης ενός smart EQ είναι να επικοινωνήσει με τους Τεχνικούς Συμβούλους της Elpedison, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαδικασία της δωρεάν παροχής και εγκατάστασης του wallbox εύκολα και γρήγορα.

Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ και η Mercedes-Benz Ελλάς φροντίζει να τη γνωρίσουμε και να την αγαπήσουμε μέσω του smart EQ,του ηλεκτρικού μοντέλου πόλης, αλλά και της προσφοράς του απαραίτητου εξοπλισμού για τη φόρτισή του. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύει τους πρωτοπόρους οδηγούς της, συνεισφέροντας ταυτόχροναστην προστασία  του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και αναπνέουμε.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel