Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ο καλλιτέχνης Stephen Elliott Webb δημιούργησε την Giulia αυτή κατά τη διάρκεια μια εκδήλωσης με το όνομα «Οne Artist-One Car-One Night»

Δώσε χρώμα στην Giulia σου (+vid)

3.206 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2017

Σε άλλες περιπτώσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα κατέληγε σε κάποιο μουσείο. Αυτή τη φορά όμως μπορεί να γίνει δικό σου. Τι λες;

 
Συνήθως τέτοια αυτοκίνητα σαν αυτό της εικόνας καταλήγουν ή σε μουσεία αυτοκινήτων ή σε συλλογές ιδιωτών. Τώρα όμως μπορεί να απολαύσει ο καθένας τέτοιο kit εμφάνισης στην Giulia του.

Ο καλλιτέχνης Stephen Elliott Webb δημιούργησε την Giulia αυτή κατά τη διάρκεια μια εκδήλωσης με το όνομα «Οne Artist-One Car-One Night» που είχε σκοπό να μαζέψει χρήματα για προσωρινά καταλύματα σε βετεράνους πολέμου και τις οικογένειες τους.
 
Στο video μπορείτε να δείτε τον Webb να βάφει την Alfa Romeo Giulia σαν ένα εξπρεσιονιστικό πίνακα με έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το μπλε και το μαύρο.
Η Giulia αυτή είναι εξοπλισμένη με έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 280 ίππων και 415 Nm ροπής σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που κάνει την Giulia να φτάνει τα 0-96 σε 5,1 δευτερόλεπτα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μόνο 88 χλμ. στο οδόμετρο.

Το κόστος για να πάρεις αυτήν εδώ την Giulia φτάνει τα 89.260 ευρώ, αρκετά περισσότερα από την εργοστασιακή.