• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η F-Pace 300 Sport θα γίνεται διαθέσιμη είτε με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 300 ίππων και 400 Νm ροπής είτε τον V6 3λιτρο diesel ίδιας ιπποδύναμης.

Η ισχύς θα πηγάζει από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης 250 ίππων ή από ένα μοτέρ πετρελαίου ίδιας χωρητικότητας σε δύο εκδόσεις 180 και 240 ίππων.

Δύο νέες εκδόσεις για Jaguar F-Pace

1.655 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2019

Τα νέα χρώματα και ο καινούριος εξοπλισμός είναι μόνο λίγα από αυτά που προσφέρουν οι δύο νέες εκδόσεις που προσφέρει η Jaguar για την F-Pace.

Δύο νέες εκδόσεις για την F-Pace με την ονομασία 300 Sport και Chequered Flag με τιμή από 53.980 λίρες (63.121 ευρώ) και 46.995 λίρες (54.953 ευρώ) παρουσίασε μόλις η Jaguar.

Ξεκινώντας με την 300 Sport, η έκδοση αυτή γίνεται διαθέσιμη σε τρία χρώματα (Yulong White, Indus Silver και Santorini Black) σε συνδυασμό με εξωτερικό φινίρισμα σε χρώμα Dark Satin Grey  ενώ ακόμα συναντούμε εμβλήματα «300 Sport» στην γρίλια και το πίσω μέρος. Στην καμπίνα, το μάτι πέφτει στις κίτρινες λεπτομέρειες στα δερμάτινα καθίσματα, τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα ενώ για άλλη μια φορά, το έμβλημα της έκδοσης εμφανίζεται στα προσκέφαλα, στα πατάκια και αλλού.
 
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι μεγάλος και περιλαμβάνει οθόνη 12,3 ιντσών, σύστημα ήχου Μeridian, ηλεκτρονικά προσαρμοζόμενα καθίσματα, το σύστημα πλοήγησης Touch Pro Navigation. Προαιρετικά προσφέρονται επίσης: cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα κ.α

Η F-Pace 300 Sport θα γίνεται διαθέσιμη είτε με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 300 ίππων και 400 Νm ροπής είτε τον V6 3λιτρο diesel ίδιας ιπποδύναμης αλλά με 700 Νm ροπής. Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.

Από την άλλη πλευρά, η έκδοση Chequered Flag βασίζεται στην R-Sport έκδοση και θα γίνεται διαθέσιμη σε τρία χρώματα (Yulong White, Santorini Black και Eiger Grey) σε συνδυασμό με μαύρο φινίρισμα στη γρίλια, στους αεραγωγούς και στις ράγες της οροφής. Η ισχύς θα πηγάζει από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης 250 ίππων ή από ένα μοτέρ πετρελαίου ίδιας χωρητικότητας σε δύο εκδόσεις 180 και 240 ίππων. Και οι τρεις εκδόσεις θα έχουν στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.