Oι Norman Powell και OG Anunoby.

Δύο πρωταθλητές σε ένα Ford Edge ST (+vids)

2.015 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Τις ικανότητές τους στην οδήγηση έδειξαν δύο από τους παίκτες των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Toronto Raptors, οι οποίοι κάθισαν πίσω από τιμόνι ενός Ford Edge ST. Δείτε τις δοκιμασίες που πέρασαν οι Norman Powell και OG Anunoby.

Πριν να κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στο NBA με τους Toronto Raptors, οι Norman Powell και OG Anunoby συμφώνησαν να λάβουν μέρος σε μία σειρά προκλήσεων τις οποίες έπρεπε να ξεπεράσουν μέσω ενός Ford Edge ST. Φυσικά οι προκλήσεις αυτές συνδυάζονταν με την οδήγηση και γενικά τον τομέα του αυτοκίνητου.
 
Για παράδειγμα οι δύο επαγγελματίες μπασκετμπολίστες αναμετρήθηκαν, ποιος έχει τη γρηγορότερη αντίληψη κατά την εκκίνηση, ποιος θα μπορέσει να βρει γρηγορότερα τον τρόπο για να φορτίσει τη μπαταρία του smartphone μέσω του αυτοκινήτου, ποιος θα φρενάρει πιο γρήγορα και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες δοκιμασίες.
 
Όπως μπορείτε να δείτε στα δύο βίντεο που παρατίθενται παρακάτω οι δύο πρωταθλητές του NBA έδειξαν να το διασκεδάζουν, δείχνοντας τις ικανότητές τους και σε άλλους τομείς πέραν του μπάσκετ.
 

 

peugeot
citroen