EKO Super Special Stage: Πώς θα φτάσετε στην Πλατεία Νερού
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

EKO Super Special Stage: Πώς θα φτάσετε στην Πλατεία Νερού

4.292 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2023)

Μόλις μία ώρα μετά την τελετή εκκίνησης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/9 στις 18:00 κάτω από την Ακρόπολη, τα πράσινα φώτα για το πρώτο αγωνιστικό μέρος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα ανάψουν στην Πλατεία Νερού, που είναι έτοιμη για τη φετινή υπερειδική διαδρομή του αγώνα και για τους θεατές που θα βρεθούν στην περιοχή.

Το 2021 η αρχή έγινε με την «Πλατεία Συντάγματος», η συνέχεια δόθηκε με το υπερθέαμα -όπως χαρακτηρίστηκε διεθνώς- του «ΟΑΚΑ» και φέτος τη σκυτάλη παίρνει η «Πλατεία Νερού», που είναι ήδη έτοιμη να υποδεχτεί τα πληρώματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σε ένα θέαμα με φόντο την ελληνική θάλασσα. Το ραντεβού έχει δοθεί για την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, στις 19:05, με την εικόνα της Ελλάδα να ταξιδεύει σε 150 χώρες στον κόσμο.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μπαίνουν ανά ένα στη μήκους 1,48 χλμ. διαδρομή. Για τους θεατές, οι οποίοι θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο της υπερειδικής διαδρομής και βέβαια για όσους επιλέξουν να την παρακολουθήσουν από τις διακεκριμένες θέσεις, αυτό συνεπάγεται θέαμα διάρκειας περίπου 2,5 ωρών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center