Την πρώτη εικόνα teaser της νέας Mercedes-AMG CLA 35 έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρεία.

«Έδειξε» την AMG CLA 35 η Mercedes (pic)

2.871 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2019)

Την πρώτη εικόνα teaser της νέας Mercedes-AMG CLA 35 έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρεία μέσω τους επίσημου λογαριασμού της στο Facebook.

Ανανέωση: Η Mercedes έδωσε στο φως της δημοσιότητας και ένα teaser βίντεο της AMG CLA 35, το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου.

Η εικόνα δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, κάτι που συνηθίζεται στην πλειοψηφία εικόνων τέτοιο είδους. Αυτό που μας αφήνει να δούμε είναι ο σχεδιασμός που θα έχουν τα πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και μία πολύ μικρή και διακριτική αεροτομή που είναι ενσωματωμένη στην πίσω πόρτα.
 
Aλλες πληροφορίες διαρρέονται, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το σπορ και συνάμα ισχυρό σεντάν, όταν θα κάνει την εμφάνισή του θα εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η ισχύς του θα ξεπερνά τα 300 άλογα και η ροπή θα κυμαίνεται στα 400 Nm.
 
Ο προαναφερόμενος τετρακύλινδρος κινητήρας θα συνδυαστεί με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, ενώ η κίνηση θα διοχετεύεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος 4Matic .
 
Μόλις η Mercedes-AMG CLA 35 κάνει ντεμπούτο, θα γίνει το πιο ισχυρό μέλος της νέας οικογένειας της CLA μέχρι να φτάσει το μοντέλο CLA 45, η οποία θα κρύβει κάτω από το καπό περισσότερους από 400 ίππους.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως δεν αποκλείεται η Mercedes-AMG CLA 35 να κάνει την εμφάνισή της στο επερχόμενο Auto Show της Νέας Υόρκης το οποίο είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πύλες του αυτόν τον μήνα.  



 

NEO TRAFIC
moto