• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Online εφαρμογή για συνδέσεις υποδομών φόρτισης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Online εφαρμογή για συνδέσεις υποδομών φόρτισης από τον ΔΕΔΔΗΕ

1.112 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2021)

Μία νέα online εφαρμογή παρουσίασε ο ΔΕΔΔΗΕ αναφορικά με τις συνδέσεις υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία έχει ως στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Nέα online εφαρμογή 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με στόχο την αμεσότερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και την περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, παρουσίασαν τη νέα εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων για συνδέσεις υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://apps.deddie.gr/ElectricMobility/.
 

Εύκολα και γρήγορα οι αιτήσεις για τη σύνδεση υποδομών φόρτισης  

Μέσω αυτής της εφαρμογής οι πολίτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουν πλήρως την αίτησή τους για σύνδεση υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ηλεκτρονικά. Με απλά βήματα μπορούν πλέον να υποβάλλουν την αίτησή τους για σύνδεση των απαραίτητων υποδομών, είτε σε νέα παροχή είτε σε υφιστάμενη.
 

Υπολογίζεται πως θα συμβάλει και στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Η πρωτοβουλία αυτή που υλοποίησε με συνέπεια ο ΔΕΔΔΗΕ υπολογίζεται πως θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και θα επιτρέψει την καταγραφή όλων των υποδομών φόρτισης που συνδέονται στο δίκτυο, όπως προβλέπει και ο νόμος 4710/2020 για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.
 

Τα βασικά οφέλη της υποβολής των αιτήσεων μέσω της εφαρμογής εξυπηρέτησης:

• Η ψηφιακή υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του αιτούντα σε περιοχή του ΔΕΔΔΗΕ
• Η ταχύτερη και ευκολότερη συμπλήρωση της αίτησης χάρη στη δυναμική εμφάνιση των πεδίων προς συμπλήρωση και των απαιτούμενων πληροφοριών ανάλογα με τις επιλογές που γίνονται κατά τη διαδικασία
• Ο έλεγχος της ορθότητας των πληροφοριών που εισάγονται στα στάδια της διαδικασίας, ώστε να αποφεύγεται η υποβολή εσφαλμένα συμπληρωμένων αιτήσεων.
• Η δυνατότητα συλλογής των ψηφιακών δεδομένων για τη σύνδεση υποδομών φόρτισης από τον ΔΕΔΔΗΕ σε κεντρικό επίπεδο, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη διαχείριση του δικτύου, αλλά και τον προγραμματισμό στοχευμένων παρεμβάσεων και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στο μέλλον.

Νέα online εφαρμογή από τον ΔΕΔΔΗΕ!
-Διαθέσιμη για όσους θέλουν να αιτηθούν τη σύνδεση υποδομής φόρτισης για ηλεκτρικά.
-Ψηφιακή υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία.
-Ταχύτερη και ευκολότερη συμπλήρωση της αίτησης.
-Έλεγχος της ορθότητας των πληροφοριών.
Πιστεύεις πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »