Opel OnStar

Opel OnStar

Eφαρμογή myOpel

2.817 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

Οι οδηγοί Opel μπορούν τώρα να προγραμματίζουν άνετα και εξ αποστάσεως το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου τους.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής myOpel, οι ιδιοκτήτες Opel εισάγουν τον προορισμό στο smartphone τους ή τον επιλέγουν από το βιβλίο διευθύνσεων και τον προωθούν στο αυτοκίνητό τους πιέζοντας ένα κουμπί.
Επίσης, μπορούν πλέον να προσθέτουν χρήσιμα σχόλια στη λειτουργία Εντοπισμού Οχήματος (Vehicle Location) ακόμα και μία φωτογραφία, που θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν το αυτοκίνητο. Για να αποφεύγουν πρόστιμα στάθμευσης, οι χρήστες myOpel μπορούν να ρυθμίζουν ένα χρονόμετρο που θα τους υπενθυμίζει πότε λήγει ο χρόνος στάθμευσης.
Μπορούν επιπρόσθετα να αναζητήσουν σημαντικές πληροφορίες όπως η ζωή του λαδιού ή την πίεση των ελαστικών, αλλά και να διαχειρίζονται το Wi-Fi hotspot του αυτοκινήτου που επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι επτά συσκευών μέσα και γύρω από το όχημα (προς το παρόν διατίθεται σε Γερμανία, Βρετανία, Ολλανδία και Ισπανία). Οι χρήστες myOpel μπορούν επίσης να ΅κατεβάσουνΆ το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης για το αυτοκίνητό τους στο smartphone τους.
Οι χρήστες smartphone με λειτουργικό σύστημα Android και iOS μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή myOpel από το Google Play Store και το App Store αντίστοιχα. Η Opel OnStar διατίθεται με όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα Opel σε Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ελβετία και σαν Vauxhall OnStar στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα ακολουθήσουν άλλες 18 χώρες από τον Αύγουστο του 2016. Στην Ελλάδα αναμένεται από φέτος το φθινόπωρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto