Είδε το pick-up που είχε για αφήσει για service μπροστά της!

10.265 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2019)

Την κατάσταση στα χέρια της πήρε μια γυναίκα που είδε το pick-up που είχε αφήσει για service να γίνεται φορτηγάκι για τα έπιπλα ενός από τους εργαζομένους του συνεργείου που μόλις είχε επισκεφθεί.

Απίστευτη τροπή πήραν πράγματα όταν μια κάτοικος στο Μισισίπι των ΗΠΑ, η Penny Ivey Thompson, άφησε για τεχνικό έλεγχο και service το Dodge pick-up της που η ίδια το καλεί «Βig Bertha».

H γυναίκα άφησε το αυτοκίνητό της στο συνεργείο και μετά από λίγη ώρα, ενώ ολοκλήρωσε κάποιες άλλες εργασίες που είχε να κάνει και επέστρεφε σπίτι της, είδε το φορτηγάκι της ακριβώς μπροστά της να οδηγείται από έναν άγνωστό που έκανε μάλιστα «μαγκιές» στο αυτοκίνητο που προπορευόταν. Η γυναίκα δεν δίστασε να ακολουθήσει τον άγνωστο που οδηγούσε το pick-up της μέχρι που αυτός σταμάτησε σε έναν χώρο στάθμευσης ενός καταστήματος επίπλων.
 
Η Penny Ivey Thompson γρήγορα κατάλαβε πως στόχος του ήταν να φορτώσει το pick-up της με έπιπλα για κάποια προσωπική του διευκόλυνση και αμέσως αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.  Αφού πρώτα πήρε τηλέφωνο στο συνεργείο ζητώντας να της πουν αν το αυτοκίνητό της βρίσκεται εκεί και κατάλαβε πως ο manager δεν είχε καμιά ιδέα για το τι συνέβαινε, πήρε το δεύτερο κλειδί που είχε στην τσάντα της και «έκλεψε» το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα πόσταρε το video και τις εικόνες από το περιστατικό στο λογαριασμό της στο Facebook. Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό στο συνεργείο, ο manager την πήρε τηλέφωνο για να απολογηθεί και να της προσφέρει την δυνατότητα να κάνει το service της δωρεάν. Η ίδια αρνήθηκε και υπέβαλε μήνυση στο συνεργείο. Ο ιδιοκτήτης Robert Watson έκανε γνωστό πως ο υπάλληλος που το έκανε απολύθηκε και ότι ελπίζει να γίνει αντιληπτό πως τέτοιες πρακτικές δεν συνηθίζονται από το κατάστημα του.
 

AUTOFIT PASXA
4green