• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Mercedes SLK CarbonLOOK «φοράει» το φαρδύ «κουστούμι» της AMG.

Το πακέτο carbonLOOK θα διατίθεται στο μέλλον και σε άλλα μοντέλα της γερμανικής φίρμας και η τιμή του ξεκινάει από τα 6.426 ευρώ.

Oι στιλιστικές και μηχανολογικές παρεμβάσεις δεν έμειναν εκεί, αφού διαθέτει αλουμινένια roll bars.

Το πακέτο αναβάθμισης 2LOOK θα προσφέρεται και αυτό στο μέλλον σε άλλα μοντέλα.

Στο εσωτερικό της Mercedes SLK CarbonLOOK διακρίνονται οι δύο διαφορετική τόνοι των αποχρώσεων-υλικών.

H καμπίνα είναι επενδυμένη με λευκό και μαύρο δέρμα.

Ειδικές εκδόσεις της Mercedes SL & SLK

11.474 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/3/2014

Η Mercedes αποκάλυψε στην Έκθεση της Γενεύης δύο ειδικές εκδόσεις για τα δύο cabrio διθέσια μοντέλα της, την SL και SLK, οι οποίες θα ονομάζονται 2LOOK και CarbonLOOK αντίστοιχα.

 
Η Mercedes SLK CarbonLOOK «φοράει» το φαρδύ «κουστούμι» της AMG, το οποίο έχει ελάχιστα διαφοροποιηθεί, ενώ τα πλαϊνά μαρσπιέ έχουν επανασχεδιαστεί. Φυσικά οι στιλιστικές και μηχανολογικές παρεμβάσεις δεν έμειναν εκεί, αφού διαθέτει αλουμινένια roll bars, καλύτερο σύστημα πέδησης, αναβαθμισμένη ανάρτηση και 5άστερες ζάντες από τιτάνιο.

Στο εσωτερικό της Mercedes SLK CarbonLOOK διακρίνονται οι δύο διαφορετική τόνοι των αποχρώσεων-υλικών, ενώ ξεχωρίζει η δερμάτινη επένδυση, καθώς και το ανθρακόνημα. Επίσης, τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα και διαθέτουν τον αεραγωγό στο ύψος του αυχένα.

Το πακέτο carbonLOOK θα διατίθεται στο μέλλον και σε άλλα μοντέλα της γερμανικής φίρμας και η τιμή του ξεκινάει από τα 6.426 ευρώ.

Όσον αφορά στην έκδοση SL 2LOOK, θα προσφέρεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού και σε ασημί, ενώ η ανοιγόμενη οροφή θα έχει διαφορετικό χρωματισμό (μαύρο) για μία εντυπωσιακή αντίθεση. Την ίδια φιλοσοφία της αντίθεσης ακολουθεί και η καμπίνα αφού το σαλόνι είναι επενδυμένο με λευκό και μαύρο δέρμα.

Το πακέτο αναβάθμισης 2LOOK θα προσφέρεται και αυτό στο μέλλον σε άλλα μοντέλα, αλλά προς το παρόν διατίθεται μόνο στις SL 63 AMG και SL 65 AMG.