Ειδική έκδοση Drive-N για το Hyundai i30 N
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ειδική έκδοση Drive-N για το Hyundai i30 N

15.274 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Μία νέα ειδική έκδοση του i30 N παρουσίασε η Hyundai την οποία ονόμασε Drive-N, ωστόσο αφορά λίγους και καλούς!

Μόνο 800 μονάδες

Η Hyundai αποφάσισε να δώσει στο ισχυρό i30 N μία πιο «πικάντικη» εμφάνιση και το έπραξε μέσω της νέας ειδικής έκδοσης i30 N Drive-N. Το μοντέλο αναμένεται να παραχθεί αποκλειστικά σε 800 μονάδες για όλο τον κόσμο, 620 από τις οποίες θα έρθουν στην Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε δύο χρώματα και 19άρες ζάντες

Το νέο Hyundai i30 N Drive-N θα είναι διαθέσιμο είτε σε μαύρη Phantom Black Pearl είτε σε λευκή απόχρωση Serenity White Pearl που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ανεξάρτητα από τη βαφή του αμαξώματος, το i30 N Drive-N Limited Edition διαθέτει φανταχτερούς τροχούς 19 ιντσών με σκούρο μπρονζέ ματ φινίρισμα που συμπληρώνει τα μαύρα σήματα της Hyundai. Για να ξεχωρίζει από ένα τυπικό i30 N, η νοτιοκορεάτικη μάρκα εφαρμόζει ρετρό πλαϊνά γραφικά που θα παρατηρήσετε επίσης μπροστά και πίσω.

Με κόκκινα διακοσμητικά στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, τα σπορ bucket καθίσματα συνδυάζονται με κόκκινες ρίγες και ραφές, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα πατάκια, τα χειριστήρια στο τιμόνι και τις ζώνες ασφαλείας. Όπως και το τυπικό i30 N, διαθέτει ένα κουμπί N Grin Shift (NGS) που θα αυξήσει την ισχύ κατά 10 ίππους για 20 δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο θα πωλείται ως πλήρως εξοπλισμένο μοντέλο, έχοντας μεταξύ άλλων γυάλινη οροφή.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto