• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Ford ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μέσω Facebook μια περιορισμένη έκδοση 500 μονάδων για το νέο της crossover, το EcoSport, το οποίο κατασκευάζεται στη Ρωσία και θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Η συγκεκριμένη έκδοση του Ford EcoSport θα διατεθεί στην Ευρώπη με τον 1.000άρη βενζινοκινητήρα EcoBoost των 125 ίππων και τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 90 ίππους.

Η εν λόγω έκδοση του Ford EcoSport θα διαθέτει το «Sync AppLink infotainment system», που περιλαμβάνει όλη τη συνδεσιμότητα κι «επαφή», μέσω application, με τα smartphones και τα social media.

Ειδική έκδοση Ford EcoSport

5.771 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/9/2013

Η Ford θα λανσάρει μια περιορισμένη έκδοση του νέου crossover EcoSport σε 500 μονάδες, μέσω του Facebook, με δύο επιλογές κινητήρων και τιμή που ξεκινά από τα 20.300 ευρώ περίπου για την Ευρώπη.

 
Στο νέο κόσμο των social media εισέρχεται κι η Ford, θέλοντας να επικοινωνήσει «άμεσα, γρήγορα κι αποτελεσματικά με το πελατολόγιό της», σύμφωνα με τον υπεύθυνο ηλεκτρονικών συστημάτων της εταιρείας, Jim Buczkowski.

Ειδικότερα, ο Buczkowski υποστήριξε ότι μπορεί να διαφημίζεται ένα μοντέλο με διάφορους τρόπους, όμως το Facebook κι οι εφαρμογές του παρέχουν την καλύτερη κι αποδοτικότερη επικοινωνία.

Έτσι λοιπόν, η Ford επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει μέσω Facebook μια περιορισμένη έκδοση 500 μονάδων για το νέο της crossover, το EcoSport, το οποίο κατασκευάζεται στη Ρωσία και θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα διατεθεί στην Ευρώπη (120 από τα οχήματα στη Βρετανία) με τον 1.000άρη βενζινοκινητήρα EcoBoost των 125 ίππων και τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 90 ίππους.

Εννοείται βέβαια ότι η εν λόγω έκδοση θα διαθέτει το «Sync AppLink» infotainment σύστημα της εταιρείας, που περιλαμβάνει όλη τη συνδεσιμότητα κι «επαφή», μέσω application, που απαιτείται με τα smartphones και τα social media.

Μάλιστα, οι ειδικοί τονίζουν ότι η διάθεση του μοντέλου μέσω του Fb και αυτής της πλατφόρμας εφαρμογών είναι ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στη διαδικτυακή διασύνδεση. Τέλος η τιμή που ανακοινώθηκε για την Ευρώπη, ξεκινά από τα 20.300 ευρώ περίπου.