Τα 60 χρόνια ζωής γιορτάζει η Subaru η οποία για τη συγκεκριμένη επέτειο αποφάσισε να προσφέρει μία ειδική έκδοση του Outback που ονομάζεται X-Break.

Oι αλλαγές που έχει δεχτεί το ιαπωνικό SUV δεν είναι μεγάλες.

H συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας.

Ειδική έκδοση του Outback από τη Subaru

2.853 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2018)

Τα 60 χρόνια ζωής γιορτάζει η Subaru η οποία για τη συγκεκριμένη επέτειο αποφάσισε να προσφέρει μία ειδική έκδοση του Outback που ονομάζεται X-Break.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, οι αλλαγές που έχει δεχτεί το ιαπωνικό SUV δεν είναι μεγάλες και περιλαμβάνουν μαύρα καπάκια καθρεφτών και μία μαύρη γρίλια που τονίζεται με μια πρασινοκίτρινη λεπτομέρεια. Το εν λόγω χρώμα το βρίσκουμε να κοσμεί και την ονομασία του μοντέλου η οποία έχει τοποθετηθεί στο κάτω από τις μπροστινές πόρτες, ενώ οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις επίσης μαύρες ράγες οροφής αλλά και τις 19άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Το εσωτερικό κερδίζει μια ειδική ταπετσαρία από συνθετικό δέρμα που είναι πιο λειτουργική από την κανονική, καθώς είναι αδιάβροχη, ενώ το πρασινοκίτρινο χρώμα κάνει και εκεί την εμφάνισή του μέσω των ραφών που είναι τοποθετημένες στα καθίσματα, στα πάνελ των θυρών, στο θερμαινόμενο τιμόνι, το ταμπλό αλλά και στον επιλογέα ταχυτήτων.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Outback X-Break έχει λάβει επίσης μία ενημερωμένη έκδοση του συστήματος υποβοήθησης οδηγού EyeSight που προσφέρει η Subaru.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων όπως συμβαίνει και με άλλα μοντέλα Legacy και Outback, υπάρχει η επιλογή μίας τερακύλινδρης μπόξερ μονάδας 2.5 λίτρων που προσφέρει 175 ίππους και συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Τέλος να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας.    

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel