Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Εικόνα teaser του concept της Mercedes EQ A

2.064 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2017)

Μία νέα εικόνα teaser του concept της EQ A έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο θα φέρει το λογότυπο της EQ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πολλές πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο από την εικόνα βλέπουμε ότι στη μάσκα και στον προφυλακτήρα θα υπάρχουν φωτεινές καμπυλωτές γραμμές που θα αναδεικνύουν τη σχεδίαση, ενώ το σήμα της φίρμα αναμένεται να είναι και αυτό φωτισμένο. Από κει και πέρα το μοντέλο φέρει διακριτικούς προβολείς, ενώ το πάνω μέρος του καπό είναι βαμμένο με μαύρο χρώμα.
 
Σύμφωνα με τις φήμες το νέο concept θα είναι ένα hatchback πέντε θέσεων που θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα MEA, ενώ η Mercedes επιβεβαίωσε πρόσφατα τα σχέδιά της για την κατασκευή μιας σειράς μοντέλων EQ και το EQ A αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το EQ A θα έχει, κατά τα φαινόμενα, ένα μόνο ηλεκτρικό μοτέρ που τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς. Ωστόσο η εταιρεία θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει μια παραλλαγή που θα προσθέτει και πίσω ηλεκτρικό μοτέρ για πρόσθετη ισχύ και τετρακίνηση.
 
Το EQ A αναμένεται να κοστίσει περίπου 38.255 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
citroen