Είναι αυτό το RS6 Avant ή όχι;

Είναι αυτό το νέο Audi RS6 Avant;

1.668 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2019)

Μία νέα εικόνα teaser δημοσίευσε η Audi Sport, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο σχετικά με τα επόμενα μοντέλα που έχει στα «σκαριά». Είναι αυτό το RS6 Avant ή όχι;

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πρέπει να πούμε πως η Audi σκοπεύει να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον και πριν φύγει το 2019 έξι μοντέλα RS. Σήμερα μέσω του Facebook έρχεται στο προσκήνιο η εν λόγω teaser εικόνα που χρησιμεύει ως πρόσκληση στα μέλη του συλλόγου οδηγών Audi Sport να κατευθυνθούν στο Audi City Berlin στη Γερμανία, όπου το αυτοκίνητο θα προβληθεί μεταξύ 5 και 6 Σεπτεμβρίου, μόλις λίγες μέρες πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Πλέον το ερώτημα είναι ποιο από τα αυτοκίνητα μπορεί να είναι το εικονιζόμενο που κρύβεται κάτω από το σεντόνι;  Η μάρκα αναφέρει πως το μυστηριώδες αυτοκίνητο είναι η 4η γενιά του μοντέλου, ενώ παράλληλα μας αφήνει να δούμε τα γραφικά των πίσω φωτιστικών σωμάτων, που είναι σχεδόν ίδια με αυτά του S6 Avant. Όλα τα παραπάνω και με μία μικρή δόση μαντεψιάς με αφορμή τη σιλουέτα του μοντέλου μας κάνει να πιστεύουμε πως το αμάξι-μυστήριο είναι το νέο RS6 Avant.
 
Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο τότε να περιμένετε ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα V8 twin-turbo 4,0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει περίπου 600 ίππους!  

Hyundai
OPEL